31 Aralık 2019 Salı

Bir yılbaşı geleneği


Bir yılbaşı geleneği oldu, kendim ve blogla alakalı bir şeyler yazmak isterim. Tabii teşekkürlerim de olacak, en başta da siz okuyuculara. Sizin okumanız, ilgi göstermeniz ve yorum yazmanızla hala yazabiliyor olma motivasyonu buluyorum. Blog kültürü vefat edeli çok olsa da bu ilgi alaka beni buraya bağlıyor. Asla zorlanmıyorum, çok keyif aldığım bir iş. Bu keyfin nedeni de aldığım etkileşim.

Tartışmalar mutlaka olacak. Bazen çok sert ifadeler kullandığımız dahi olsa da belli doğrular etrafında kaldığımız sürece sorun yok. X'den nefret etmek, "o zaten kötüydü, şu zamanda da böyleydi" tarzı konuları açmamalı. Eleştiri mutlaka olacak, ben de olabildiğim en sert ifadelerle eleştiri yapıyorum ama bir sınır var. Kelimeleri dikkatli seçmeye çalışıyorum. Blog'da "şu yorum yayınlanmadı" tarzı bir şeyler yazıldığı için bunları yazıyorum.

Galatasaray konuşuyoruz zaten. Nadiren Galatasaray dışına çıkıyorum ve diğer takımlar ya da Avrupa futbolu üzerine bir şeyler yazıyorum. Bazen de ateşim yükseldiğinde sinema, film yazıları oluyor. O konuda iddialı değilim tabii. Hatta futbol konusunda dahi iyi bir yazar olduğuma inanmıyorum. İstikrarlı bir blog yazarıyım diyeyim, benim için en doğru ifade bu. Yorum kısmında da döndürdüğümüz "forum" işin keyifli kısmı.

Farklı bir şeyler de yapabiliriz. Podcast konusu neredeyse 1 yıldır aklımda olsa da adım atamadım. Ekip de hazır oysa, konsepti dahi kafamda oturttum. Galatasaray üzerine, konukların olduğu ve işin eğlencesini, samimiyetini daha ön planda tutacağımız bir şeyler düşünüyorum. Podcast'i de blog'e entegre edebilir ve takip edilmesini sağlayabiliriz. Ya da daha interaktif bir şeyler de olabilir. Canlı yayın, direkt etkileşim gibi.

Blog'la alakalı önerisi olan mutlaka yazsın. Şu olsa şöyle olur, bu olsa daha iyi olur ya da olmaz gibi tüm düşüncelerinizi yazın. Eleştirileri de yazın, samimi bir şekilde cevaplarım. Herkesin yeni yılını kutlar, 2020'nin hepimize mutluluk getirmesini dilerim. Mümkün olduğu sürece blog yazmaya devam edeceğim ve desteklerinizi bekliyorum. İstikrar önceliğim olacak, bir iş düzeninde, aksatmadan devam ediyorum. Transfer dönemi de gelmişken buralar oldukça hareketli olacaktır.

11 yorum:

  1. Ben bu bloğa tesadüfen google'da denk gelmiştim. Hatta ilk okuduğum yazı da 2016-2017 sezonunda Galatasaray'ın üst sıradaki takımlara karşı maç kazanamaması ile alakalıydı. O günden beridir de düzenli olarak hep takip ederim. Yeni yılda da inşallah Galatasaray'ın yakalayacağı başarılar üzerine yazı yazman nasip olur :)

    YanıtlaSil
  2. İ love u hozam diyerek işi sulandırmak olmaz tabi ama gerçekten iyi ki varsın nice senelere hep beraber arkadaşlar.
    Galatasaray kaos şok ve kriz gündemli spor medyamız dan bunalıp nefes almak ve içten pazarlıksız samimi doğru yorum edinmek isteyenlerin tek adresi olduğuna inanıyorum buranın tekrar tekrar eline sağlık saygılar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Senin yorumlarının katkısı çok :)

      Sil
  3. 2019 takım ve bizler için güzel geçti şampiyonluklar ,kupalar. mesela şampiyonluk getiren son mac gol yedik attık attık sayılmadı kalplerde ritm arttı bazılarımızda durma noktasında geldi😀 sonra bir kez daha mutlu son...mesela o gün kim nerede, nasıl hangi koşullarda , hangi ruh hali ile bu maçı seyretti ve sonrasını yazabilirmi kimbilir ne güzel , ne keyifli ,ne totemli anılar öğreneceğiz bir yılbaşı gecesini biraz daha neşeli hale getirelim güzel olmazmı. en önce bu güzel ortamı yaratan, güzel keyifli yazıları yorumları paylaşan burak bey sahne sizin buyrun..😀 herkese ve sevdiklerine sağlık ,huzur ,sıkıntı çıkarmayan olabilgince güzel bir yeni yıl dilerim.."mayıslar yine bizim olsun" .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yılbaşında hiç futbol modum yok ama bunu ilerleyen günlerde yapalım :)

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. Emeğim büyük Furkan, çok teşekkür ederim :)

      Sil
  5. Çok guzel yapıyorsun bu işi... Her işin belli bir kalitenin üzerinde... Transfer, mac, kadro yapılanması, film, oyun, Avrupadan futbol bütün yazılarını keyifle okuyorum... Kaç yıldır takip ediyorum bloğunu bilmiyorum ama çok başarılısın gerçekten...
    Emre Özcan'ın bloğuna bakıyorum mesela yazıları çok uzun okunmuyor sıkıyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum. Yorumlarınla blogu hiç yalnız bırakmadın :)

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir