23 Aralık 2019 Pazartesi

Diagne'nin geri dönmek için ateş yakmasına gerek yok


Diagne'nin geri dönmek için ateş yakmasına gerek yok, bu mecburiyet halini aldı. Andone döner mi dönmez mi gibi bir muamma var. Ffp derken de yeni bir forvet transferi zordan öte. Club Brugge de Diagne'den vazgeçmişken yapacak başka bir şey kalmıyor. Sonuçta senin futbolcun ve iyi kötü bir değer. Kullanmak zorundasın.

Geçtiğimiz Ocak ayında ciddi bir rakam ve beklenti dahilinde geldi. Beklentiyi karşılamamış gibi görünse de şampiyonluk yolunda katkısı var. Goller attı, penaltılar aldı, organizasyonsuz hücumda ekmeğini taştan çıkarmayı da denedi. Galatasaray'ın sorunu forvet değil zaten, topun ona ulaşmaması. Bugün Falcao olsa da bir şey değişmiyor.

Hal, hareket, karakter derken de Diagne kendisini kötü kılmayı başardı. Yaz dönemi süreci kötü yönettik, futbolcuyu sorunlu gösterdik, kapı kapı satmayı denedik. Haliyle de son gün zoraki elden çıktı ve o transfer de başka bir hikaye. Dönüyor işte, silip atamazsın. Yaşı daha 28, katkı almaya bakacaksın.

Bu organizasyonsuzlukta da forvetin ismine, kimliğine bakmam. Falcao da zorlanıyor, Diagne de zorlanır. Girer ortalığı karıştırır, kaostan gol çıkarır, 2 penaltı alır diye bakacağız. Yeni bir forvet almak, özellikle de Ocak ayında bence anlamsız. Andone dönmeyecekse de kendi futbolcumuzu kullanalım.

6 ay, futboldan uzak, tek başına idman yaptırarak bir şey kazanamayız. Benim de içim kararıyor tabii. Transferi adına düşündüğümüz isimlere bakar mısınız? Öyle bir yere geldik ki "iç transfer" yeni isim anlamına gelecek. Emre Akbaba ve Linnes gibi isimler dönecek, ffp'yi düşününce satış yapmadan transfer zor. Diagne de transfer olacak işte.

7 yorum:

  1. akbaba'yi çift forvetli oynuyor gibi kullanabiliriz falcao'nun yaninda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önce bir dönsün de, sonrasına bakacağız.

      Sil
  2. Kişilik olarak bir şey diyemem ama oyun olarak adamın bir suçu yokmus top oraya gitmeyince atamamasi doğal... Falcao da atamıyor sebep aynı...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yarın x gelse o da atamaz.

      Sil
    2. falcao'ya son iki maçta 4 tane net gollük top geldi. 2 yerden 2 havadan. hiç top gelmiyor da değil yani

      Sil
    3. caner erkin 10 gol attırır diagne'ye.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir