18 Aralık 2019 Çarşamba

Muslera ne diyorsa doğrudur, ne yapmışsa da haklıdır


Muslera ne diyorsa doğrudur, ne yapmışsa da haklıdır. Böyle bir adam çünkü, 7'den 77'ye herkesin sevdiği ve inandığı bir karakter. Tuzlaspor maçının ardından sosyal medyada öyle kaos ve bilgi kirliliği doğdu ki türlü haberler okuduk. Maalesef buna bazı Galatasaray muhabirleri de çanak tuttu. Oysa an itibarıyla bakınca o söylenenlerin gerçeklik payını göremiyoruz.

Önce Muslera saldırdı diyorlar, sonra küfür etti diye değişiyor, ondan sonrası yok bile. Kel biri kafa attı deniliyor, görüntülere bakılınca şeffaf bir polis kalkanı görünüyor. 3 hafta önce fıtık ameliyatı olmuş ve oynamayacağı belli bir isim maç kadrosunda. O ismin de ilk maçtan sonraki paylaşımlarını hatırlarsınız. Bu maça bakınca da yine başrol kendisinin.

Muslera da hedef seçilmiş. Elde görüntü ya da bir kanıt yok tabii. Muslera "vurmadım" dediği an da konu kapandı. Vurmaz çünkü, girmez bu işlere. Rakibin yöneticisi tribünü tahrik eder, maç biter ortalık karışık, yine rakibin yöneticisi Hande Sümertaş'a el kaldırır ve maç sonu türlü açıklamalar gelir. Muhatap ve şu işi ciddiye almamak gerekiyordu. Saha içinde yanıtı zaten verdik, saha içinde daha ötesini yapabilirdik sadece.

Galatasaray'ı kenetliyorlar, başka bir şey değil. Eleştirirken, umudu kaybedip, modu düşürürken bir anda yine inanıyoruz. Fatih Hoca da geri döndüğünün mesajını maç sonu söylemlerinde verdi. Şu inanmışlığı arıyorum işte, böylelikle Ocak sonrası adına umutlanabiliyoruz. Alınacak bir Göztepe galibiyeti de bizi bambaşka noktalara taşır.

Bu olayların ardında bambaşka şeyler var aslında. Paylaşımlara, haberlerin yayılma hızına bakılınca da bu görülebilir. Muslera'nın böyle bir olaya karıştırılmak istenmesi de boşa değil. Neyse, şampiyonluk yolunda bunu da yaşamak varmış. En olmayacak anda dahi kenetlenmeyi başardık, hafta sonu bir an önce gelsin istiyorum.

16 yorum:

  1. Şu an bütün camiayı kenetlediklerinin farkında bile değiller. Özellikle belki de karakter olarak tartışılmayacak tek oyuncumuza çamur atarak,şampiyonluk fitilini ateşlediler. Muslera, Emre ve Volkan'a bile saygı duyan bir adam. Altyapısına hürmeti olmayan bir zata bırak yumruk atmayı, küfür bile etmemiştir bence. Etse sanki anlayacak bu arada. Kulağını çekmiştir sadece.

    YanıtlaSil
  2. bu işin başında ali koç yoksa bende bişey bilmiyorum

    YanıtlaSil
  3. Derslerine iyi "çalıştırılmışlar" maç önü ezberde yaptırmışlar ama ezber bozdurulunca şaşırdılar utanma duygularıda yok. Biz tuzlasporu ve hocasını eğlendirmek için değil maçı kazanıp tur atlamak için çıktık bundan daha doğal ne var, zaten bu algı oparetörleri satılık kalemleri tur kaybında fatih hocayı ,oyuncuları çarmıha germeye hazırdı belki bizde başlangıç kadrosunda bir iki genç olsun diye sitemimiz vardı maç önü ama içinde bulunduğumuz durum malum .tuzla hocası galatasaray bizi yendide ne oldu rakipleri şu bu diye laf sokuyor ulan hıyaraga sen bizi ilk maç yendinde ne oldu 3 gun sonra vanspordan 3 tane yedin kuyruğunu kıstırdın geri döndün senin rakibin bizmiyiz vanspor mu..bir arkadaşın dediği gibi galatasaray'ın milyonlarca taraftarı içinde camiada fb li volkana saygı duyan tek adam muslera senin kıçı kırık adamlarına durduk yerde kafayımı takacak .muslera kırmızı çizgimizdir diyelim . bu yakında şeytanlik planlayan çoğaldı bu durum bizi dahada kenetlemeye yaradı .gün bütün bileşenler için beraberlik günü dün fatih hoca bugün muslera üzerinden algı kasanlarlara karşı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çalışmışlar ama başarılı olamadılar, haklı çıktık. Tahmin edemedikleri ise bizi kenetlemek oldu.

      Sil
  4. Bu adam üzerinden Galatasaray'a saldırmak da en olmayacak şey gerçekten... Muslera ne dediyse o doğrudur dediğin gibi

    YanıtlaSil
  5. Bu krizden yine sampiyonlik gelir. Galatasaray'i kaos besler hala anlamadilar :)

    YanıtlaSil
  6. Günaydın! Fatih Terim Galatasarayda oldukça en çok yara alan kesim ortada çünkü bu paçoz kültürleri ile tarumar ettikleri futbol sistemleri görünmezlik zırhını kaybediyor Terim ile bunu lütfen iyi anlayalım.
    Konu Galatasarayın iyiliği değil takım iyi de olsa kötü de olsa tek derdi var ülke futbolunun en çok paraya sebep olan ekibi sürekli zinde tutmak bunun çeşitli yöntemleri var en başta da futbol ekonomisine en fazla katkı sağlayan takım taraftarını hocasını futbolcularını moralli tutmak geliyor.
    Açın bakın tarafsız Medyamızın sayfalarını çoğunlukla Galatasaray hakkında şok kaos kriz her türlü olumsuzluk aşağılayıcı haber türlerine rastlarsınız ve bu bir kültür halini almış durumdadır.
    Sizin maçınızda olsa yüzüne dahi bakmayacakları hafif görecekleri posizyonları rakip takım için nasıl sinekten yağ çıkarırcasına aklama yarışına girerler aklınız alamaz.
    Bu durumda böyle bir ortamda tavrınız net olmalı içimizde eleştirir yerden yere vurabiliriz bize ait olanların eksikliğini ancak bunca alçak girişimin sürekli tekrarlandığı hatta her an fırsat kollandığı ortamda artık uyanık olmamız şart.
    Keita melo bu adamlar önemli katkı sunuyor diye nasıl gözden düşürülüp istim üzerine getiriliyor iyi hatırlayalım.
    Bu konuda şuan ana hedef belhanda örneğin zaten duygusal oyuncu sürekli olumsuzluk haberi sürekli kendini kanıtlamak zorunda kalması VS konumuz iyi kötü oyunu yeteneği değil yani mevcuda katkısı en kolayından nasıl kırılır.
    Neredeyse çoğu oyuncumuzu çöpe çevirir algıda sürekli yayın kovalayan ekonomik olarak psikolojik olarak devamlı hasar yaratan bu futbol ortamından gerçekten nefret ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir kenetlenme doğru. Göztepe karşısında iyi bir görüntü gelirse de herkes inanır.

      Sil
  7. Hocanın bahsettiği amatör kötülük bu işte.Bunların tasmasını kimin tuttuğuna da biliyoruz.Prim istediler vermiş olduk ama bizim kenetlenmemizi de sağladılar

    YanıtlaSil
  8. Bunlar yetmediği gibi bir de içerideki düşmanlarla uğraşıyor. Galatasaray eski başkan adaylarında Ahmet Özdoğan ve Barış Cenk Akkaya, kulübe kayyum atanması için dava başlatmış.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir