25 Aralık 2019 Çarşamba

Yine büyük bir haksızlık var ve Galatasaraylılar kenetlenmek zorunda


Tam umutlar tükeniyor ki Fatih Hoca yine sahne alıyor. Saha içini konuşuyor, eleştiriyor, yeri geliyor yerden yere vuruyoruz. Eleştirilerim de hala baki, hocanın saha içine yeterince odaklandığını düşünmüyorum. Bu değişmeli işte, hoca kendisini hatırlamalı. Saha içine odaklandığında da her şeyin değişeceğini biliyorum. Bu filmin sonunu çok kez izledik ve yine izleyeceğimizden de şüphem yok.

Galatasaray'ın güçlü bir yönetimi olduğunu da düşünmüyorum. Fatih Hoca'nın üzerine her zaman olduğu gibi oynanıyor. Yine pfdk'ya sevk edildi mesela. Sevki gören herkes de "hoca ne dedi ki" sorusunu sordu. Göztepe maçının ardından söylenen bir şey yok. Hakem eleştirisini herkes yapıyor. Abdullah Avcı her maç sonunda "topun sahada kalma süresini" konuşuyor. Hoca da kendince hakem eleştirisi yaptı. Doğrudur, yanlıştır ayrı konu. Eleştiriydi bu, ceza almasını gerektiren bir şey yok.

Geçen hafta neler neler yaşadık. Buluşmalar, o buluşmaya merkez hakem kurulu başkanının katılması, akabinde oynanan derbide yaşananlar. Fenerbahçe Başkanı'nın Fatih Terim hakkındaki söylemlerine girmiyorum bile. Aldıkları yenilginin ardından ibreyi bir anda hocaya döndürmüş ve gündemi değiştirmeye çalışmıştı.

Bunlarla uğraşıyor işte Fatih Hoca. Saha içine odaklanması gereken yerde fahri olarak kulüp başkanlığı da yapmak zorunda. Mehmet Şenol Ağabey bu konuyu çok güzel özetledi, okumanızı öneririm;

Görüntü de iyi değil aslında. Buna rağmen kendini riske atıyor ve meydan okuyor. Başarabilir, biri başaracaksa da bu Fatih Hoca olacak zaten. Umutsuzdum, tek mesajı ile yeniden şampiyonluk modunu açtım. Şampiyon da olmayabilir bu arada, yeter ki geleceğe yönelik bir şeyler göreyim. Hocanın kendisini hatırlaması gerekiyordu, ilk adımı atmış oldu.

Motivasyon kaynağı gerekiyor işte. Her şey kötü gidiyor, hoca odaklanamadı derken bir anda şartlar oluştu. Ocak kampında dahi Katar'a gitmekten vazgeçilmiş, yüzde yüz odak olacak. Hoca için asla "istifa" demedim, demem de. Eleştiri hakkım bakidir, herkes eleştirilir zaten. Bu sefer konu başka, yine büyük bir haksızlık var ve Galatasaraylılar kenetlenmek zorunda.

5 yorum:

  1. Fatih Terim geri geldi. Takımın başında başka birisi olsa şimdiye tribünlerden ve bizlerden istifa talepleri gelirdi. Ya da şimdiye kovulmuştu. İmparator’un yeri bizler için apayrı. Hoşgeldin hocam, hoşgeldin !

    YanıtlaSil
  2. Yönetimin sessiz kalması benim de hoşuma gitmiyor ama şu an başlarında bin tane iş var. Süleyman Rodop'un dediğine göre şu an haciz sorununu çözmeye yaklaşmışlar. Ondan sonra kayyum talebi var. Hepsi ile birden uğraşmak çok zor olmalı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle de, bu işlerle de birileri ilgilenmeli. Fatih Hocaya kalmamalı, yıpranıyor, saha içine bakamıyor.

      Sil
    2. yönetim ayrı başkan ayrı. mustafa cengiz 100 kere ceza aldı.
      hiç konuşmayanlar konuşsun.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir