1 Şubat 2020 Cumartesi

Sercan Yıldırım, Survivor 2020 kadrosunda


Bundan 10 yıl önce ne düşünüyorduk, bugün ne durumda. Bundan 10 - 12 yıl önce herkesin hayalinde Sercan Yıldırım / Batuhan Karadeniz'li forvet hattı vardır. Bu ikilinin Milli Takım'ı taşımasını bekliyorduk. Çok ciddi potansiyeller olsalar da kariyerleri benzer ölçüde gelişti. Verilen şansları kullanmayan, yaşadıkları düşüşten de gocunmayan futbolcular.

Acun Ilıcalı, Sercan Yıldırım'ın Survivor 2020 kadrosunda olacağını açıklamış. Futbolcunun yaşı 29, 30'u bile devirmedi. 10 yıl önce Bursaspor'da şampiyonluk görmüş, Şampiyonlar Ligi oynamış ve Galatasaray'a transfer olmuş bir futbolcudan bahsediyoruz. 10 kere de A Milli Takım forması giymiş. Öyle şanslar geçmiş ki eline.

Galatasaray forması giyerken oradan oraya kiralık gitmiş, sonrasında Bursaspor'da bir şans daha yakalamış ama bunu da kullanamamış. Acun Ilıcalı da bu noktada böyle futbolcular için büyük bir şans oluyor. Eskiden daha yaşlı, futbolu bırakmış ya da bırakma arefesinde isimlere yönelirdi. Bugün ise 29 yaşındaki aktif futbolcuya da kucak açıyor.

Arda Turan için diyorduk ya "ne zaman Survivor'a katılır" diye. O yaş baremi de geriye gelmiş. Futbolcu da haklı, yeniden medyatik olmak, insanların gözü önüne gelmek için büyük fırsat. Ayrıca iyi de bir maddi kaynak. Bir daha bu parayı nerede bulacaksın. Survivor sayesinde nice eski atlet bugünlerin ünlü kişileri. Hayatlarını da yarışmadan yarışmaya sağlar olmuşlar.

Sercan Yıldırım da bu yola girince kendisini takdir ettim. Bu medyatiklik sayesinde Survivor dönüşünde de kendine bir takım bulabilir. Ya da Survivor'dan Survivor'a yarışmalara katılır. Yarışmada da iş yapar. El becerisi ne durumda bilmesem de hızlı futbolcuydu, parkurlar onun adına iyi bir sınav. 

7 yorum:

  1. survivor nedir ya ? acıyorum böyle isimlere

    YanıtlaSil
  2. Herkesin tercihi farklı tabii... Ben olsam 3. Ligde işimi yapıp hiç Survivor'a filan çıkmazdim Sercan'in kararına da saygı duyarım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Survivor'da daha popüler, insanlar önünde.

      Sil
    2. Evet ayrıca orda maaş ödendi ödenmedi sıkıntısı oluyor hep burda parası garanti ve reklamı olacaktır

      Sil
  3. Bursaspor'da iyiydi ama Galatasaray dönemi hayal kırıklığıydı bence.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir