31 Ağustos 2020 Pazartesi

Deniz Türüç & Galatasaray, Fenerbahçe'de tutunamaması onu kötü kılmaz


Fatih Hoca'nın, Deniz Türüç'ü istediği söyleniyor. Fenerbahçe son dönemde birçok transfer açıkladı ve özellikle hücum tarafında oldukça alternatifli bir yapı oluşturdular. Hala da hücum için transfer düşünüyorlar. O pozisyonda aşırı bir yoğunluk oluştu. O yoğunluk içinde de Deniz Türüç'ü düşündükleri söylenemez. Ülke içinde düşündükleri transferler için "takas" söylentilerinin ilk sıralarında yer alıyor. Ciddi de bir ücreti olduğunu düşünüyorum.

Geçen sezon transfer döneminin yıldız isimlerindendi. Galatasaray da istemiş ama transferi Fenerbahçe gerçekleştirmişti. Kayserispor'a ödenen bonservis bedeli var. Bence iyi de bir yıllık ücreti var. Fenerbahçe için lüks duruyor ve futbolcunun "serbest kalması" halinde hamle yapacağımızı düşünüyorum. Haber de bu yönde. Futbolcu serbest kalabilirse, bu transfer gerçekleşebilir. Aksi takdirde bonservis verebilme lüksümüz yok.

İşin içinde Galatasaray olunca da, Fenerbahçe bu sürecin önünü tıkayabilir. Gergin bir ortam var ve kimse rakibini güçlendirmek istemez. Orada olmayan, burada olabilir. Milli Takım döneminde de, Deniz Türüç'ü ilk kullanan isim Fatih Terim'di. Hocanın beğenisi olduğunu biliyoruz. Geçen sezon da bu transfer istenilmesine rağmen olmadı. Fenerbahçe'de geçirdiği 1 yılda ise beklentiyi karşılayamadı. Şu sıralar da attığı her adımda tepki alıyor ve gitsin gözüyle bakılıyor.

Deniz Türüç'ün kötü bir futbolcu olduğuna inanmıyorum. Kayserispor döneminde, 10 gol 10 asist bandında gezen bir isimdi. Ligde, ciddi de bir duran top tehlikesi, hatta kornerleri en iyi kesen futbolcuydu. Deniz Türüç, sadece sağ kanat değil, forvet arkası da. Hatta merkez orta sahada oynadığı maç sayısı da bir hayli yüksektir. Feghouli kalitesinde elbette değil, tarzları aynı. Gelirse de, onun alternatifi gözüyle bakacaksınız. Fenerbahçe'de tutunamaması onu kötü kılmaz.

7 yorum:

  1. Emre AKbaba yeniden sakatlanmış. Artık bu bölgeye yeni bir isim şart oldu. Benim Emre'ye sakatlık anlamında güvenim kalmadı. (Alp)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emre Akbaba'nin bu tarz riskler tasidigini 3 gün önce baska bir basliktaki yorumlarda yazmistim, istatistikler yalan söylemez, ligde tepeye oynayacak kadrolarin icindeki en kirilgan kadro bizde, öyle birkac isim var ki güvenip ilk 11'e yazamiyorsun, kadro planlamamiz tam bir muamma, haklisin.

      Sil
    2. 3 hafta deniyor, 3 ay değil de. Tabii sık sakatlıklar yaşayabilir yine.

      Sil
  2. Geçen sene en kötü dönemlerinde bile Fenerbahçe'nin en istekli futbolcusuydu bizde de iş yapar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de yapar, değersiz bir isim değil. İyi bir sol ayağı var ve birçok pozisyonu oynayabiliyor.

      Sil
  3. Emre akbaba transferi öncesinde de konuşulmuştu. Deniz turuc mü emre akbaba mı diye. O dönem ikisi birden olsaydı iyi olacaktı. Eğer bonservisini alabilirse gayet olumlu bir transfer olur.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir