17 Eylül 2020 Perşembe

Inter'in gözden çıkardığı futbolcularla alakalı bir haber gördüm


Dediğim gibi, bu saatten sonra fırsat transferi konuşur. Menajer vasıtası ile geçen, "etiketli" diyeceğimiz kiralık hamleler. Özellikle de iddialı takımların gözden çıkardığı futbolculara bakmak lazım. Geçen günlerde Inter'in gözden çıkardığı futbolcularla alakalı bir haber gördüm. Joao Mario, Vecino, Candreva, Asamoah, Dalbert ve Brozovic ile yolları ayırmayı düşündükleri yazılmış. Dalbert ve Candreva ihtiyaç değil de, orta saha olanlar konuşulabilir.

Brozovic iddialı bir isim, onun için konuşulan bonservis bedelleri bizi aşar. Joao Mario desek, tam bir Belhanda kopyası. Tarzları birbirine çok benziyor ve Belhanda'nın ayrılığı halinde gündeme gelebilir. Asamoah'ı daha önce de konuştuk. Onun oynayabileceği yere Emre Kılınç evriliyor gibi, haliyle o transfer de düşer. Geriye Vecino kalıyor. Ciddi bir diz sakatlığı var ve hala geri dönebilmiş değil. Bunu da düşünerek hareket etmeli.

İddialı bir isim, yine ciddi bonservis bedellerinin konuşulma ihtimali olsa da, geçen sezon ki Nzonzi / Lemina tarzı işlere benzer. Son güne kalır ve kiralamak için şansın doğar. Vecino bu konuda bir örnek, başkaları da vardır. Son günlere kalacağımızı, ilk günden yazıyordum. Sanırım hemen hemen herkes de aynı şeyleri düşünüyordu. 6 numara isteyip, alamamak dahi ihtimal dahilinde. Transfer konusunda yönetime o denli güvenmiyorum.

Tarz olarak da seviyeyi ciddi anlamda yükseltirdi. Oyunun 2 yönünü oynayan, fizikli bir 6-8 numara diyelim. Oyunun 2 tarafını ciddi anlamda oynar ve kalite katardı. Sakatlık durumu sorun tabii. Diğer orta sahalar ise ya şu ortamda düşünülmez, ya da bizi aşar. Daha nice futbolcunun adı geçecek ve bizler de konuşmaya devam edeceğiz. Medyada isimler daha net anılırsa, biraz daha detaylıca yazarız. Transfer döneminin en hareketli günlerine yaklaşıyoruz.

4 yorum:

  1. taylan, belhanda, donk, etebo var. e.kılınç, feghouli, ömer yine zaman zaman merkeze çektiğimiz oyuncular. takım iyi gitmeye devam ederse hiç transfer yapılmayabilir de. eldekilerle de gayet idare ediyoruz düşüncesi çıkabilir. gomis sonrası forvet almadan transferi kapatmıştık. eren sezona iyi girmişti, sinan vardı, e.akbaba aynı şekilde. bu oyuncularla en kötü ocak ayına kadar gideriz denildi ve şimdi de bence işler yine oraya doğru gidiyor. etebo son transferdi, merkeze daha adam alınmaz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapılır, uzun trafikte yine orta saha hamlesi gerekiyor.

      Sil
  2. Galatasaray'dan bağımsız olarak brozovic gibi bir oyuncuyu Inter neden gönderiyor ki? İnter'den daha büyük kulüpler anında kapar zaten...

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir