2 Eylül 2020 Çarşamba

Ozornwafor ismi son günlerde çok konuşuluyor


Ozornwafor ismi son günlerde çok konuşuluyor. Bir ara fizik gelişimine bakarak umut bağladık. Şu an ise kendisiyle alakalı bir gelecek planım yok. Almeira günleri çok iyi geçmedi. Az şans buldu ve kendisini tam anlamıyla gösteremedi. Sezonu da geç bittiği için, takıma yeni katılacak. 21 yaşında, maliyetsiz bir isim gibi görünse de, yabancı sayısı sorun olacaktır. Elde de 5 tane stoper var. Bu yüzden de takımda kalma şansı olduğunu düşünmüyorum.

Rahatlıkla elden çıkarılacaktır. Şu an Türkiye'den dahi birçok talibi çıkar. Almeira'ya giderken ki kiralama bedeliyle, bonservisini çıkarmıştı. "Zarar getirmez" söyleminden kasıt bu işte. Bakıyorsun, deniyorsun, istediğini alamazsan da gönül rahatlığıyla gönderiyorsun. Zaten güçlü bir menajeri var. Galatasaray'a gelmesi de bu yüzden. Bu işin "scout ekibiyle" pek bir alakasının olduğunu düşünmüyorum.

William D’Avila 'nın futbolcusu. Bu tarz menajerler de, bazı futbolcularını parlatmak ve etiket katmak adına, bu tarz transferler yaptırıyorlar. William D’Avila kaynaklı birçok isim aldık ve sattık. Dolayısıyla da "x'i size getiririm ama yanında y'yi de alırsınız" durumu oluşabiliyor. Ozornwafor bana göre bu yüzden geldi. Yine de zarar elde etmedin. Yarın satarken de ufak da olsa hanene kar yazabilirsin. Böyle genç futbolcuların transferine takılmıyorum.

Hala gelecek görüyorsun da, yeni bir kiralama yaparsın. Bu sefer uzağa da yollama, ülke içinde kalsın. 1. Lig başta olmak üzere, birçok takım bu transferi isteyebilir. Oynama garantisiyle kiralar ve gelişimini gözlersin. Jesse Sekidika için de bu geçerli. Onun da talibi çok ve 1 yıl gelişimini gözleyebilirsin. Bu yabancılar her koşulda alıcı bulur. Yıllık ücretleri çok düşük ve iyi kötü piyasaları var. Galatasaray adı da onlar adına etiket oldu.

2 yorum:

  1. Bu dakikadan sonra kaça giderse gitsin bizim adımıza kâr olarak geçer ffp de artı yazdırır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten kira bedeliyle dahi kar yaptı. Zarar ettirmeyen futbolcudan kastım bu işte.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir