13 Ekim 2020 Salı

Eğer bir yerlere gitmezse, Ocak'a kadar boş geçecek


Ozornwafor'un bir zararı olacağına inanmıyorum. Bunu her fırsatta yazarım. Menajer etkisi tartışılır tabii. D'Avila ile o kadar iş yapıyoruz ki, elindeki bu tarz isimleri parlatmak adına aracılardan biri olduk gibi göründü. Kiralık gidişinde, bonservis bedelini çıkardı, o ayrı. Yarın satılırsa da, ek bir gelir daha olur. Almeri'da beklentiyi karşılayamadı. Karşılayabilse farklı şeyler de konuşuyor olabilirdik. Oradaki sezonu geç bitti, buradaki kampı kaçırdı derken, şu an 14 kişilik yabancı listesinin dışında.

Fatih Hoca söylemişti. Ne olursa olsun, Muslera'yı listeye yazacağını ve erken dönebilecek mi, ona bakacaklarını dile getirdi. Öyle de oldu gibi görünüyor. Ozornwafor'a lisans çıkarılsa da, liste dışında kaldı ve Ocak ayına kadar forma giyemeyecek. Yarın x takıma kiralanır ya da satılır, görüntü değişebilir. Ocak ayı sonrası da Galatasaray için çok fazla şansı yok. Hatta hiç yok diyelim. Şu süreçte tutulabilir mi diye düşünüyordum.

Luyindama, Marcao, Donk ve Emin Bayram'dan oluşan bir stoper rotasyonu var. Altyapıdan yetişmesini ve yedek kaldığında sorun yaratmayacağını bildiğim için Semih Kaya'nın transferini bekliyordum. O da olmayınca, 5. stoper olarak Ozornwafor kalabilir mi diye düşündüm. En azından Muslera'nın sakatlığı geçene kadar. 14. yabancıyı alsan, Ocak ayında Muslera için yer açmak sorun olabilirdi. Ozornwafor için ise bu geçerli değil.

Madem kalacaktı, neden kiralanmadı diye de soruyor insan. Belki onun için de son ana kadar beklediler. Muslera daha önce döner mi, Ocak ayına kadar ne yapalım düşüncesi etkili olmuş olabilir. Muslera'nın da dönüş ihtimali olunca, ona dönmüşlerdir. Türkiye içinden eminim ki kiralık olarak bu transferi isteyecek takımlar olmuştur. 1. Lig'e de gidebilirdi, bu tarz sol ayaklı stoperler sevilir. Eğer bir yerlere gitmezse, Ocak'a kadar boş geçecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir