22 Kasım 2020 Pazar

Her seferinde son bir şans önüne düşüyor


En iyileri konuştuk, hayal kırıklığı yaratanları konuşamamıştık. Tabii bu hayal kırıklıklarını birçok açıdan değerlendirebiliriz. Sahaya çıkıp, henüz performans verme fırsatı bulamayan bir futbolcuyu "hayal kırıklığı" diye nitelendiremeyiz. Ciddi anlamda süre bulup, henüz bir şey verememiş futbolcuları konuşmak gerekince de, Diagne ismi ön plana çıkacak. Bundan sonra toparlar mı bilmem de, her seferinde son bir şans önüne düşüyor. 

Bakü deplasmanında iyi bir maçı vardı, sonrası ise yok. Sahada mücadele etmemek, yürüyerek hareket etmek büyük problem. Olay, ona pozisyon hazırlamak falan değil. Pozisyon hazırlanır da, sen olman gereken yerde ol önce. Pas oyununda yok, rakibi rahatsız etmez, içi o kadar boşalmış bir forvet olmuş ki. Sezon başında x teklifler varken, Falcao / Diagne rotasyonunun devam etmesi tarafındaydım. Şimdi 2'si de umarım gider diyorum.

Bazı isimlerin, belli dönemler yaşattığı hayal kırıklıkları oldu diyelim. Feghouli gibi. Sezona iyi girdi, sonrasında çok düştü. Son Sivas deplasmanı ise iyiydi, belli ki kazanılacak. Falcao da yer yer hayal kırıklığı. Nedeni de şu sakatlık süreçleri ve istikrarlı şekilde katkı alamamak. Oynayacak durumda olsa da, yüzde yüz olmadan idmanlara çıkmam diyor. Sahada iken ne verirsen ver, bu şekilde senden katkı aldık diyemem ki.

Linnes'i de bu sezon çok tutmadım. Sakatlığı çok oluyor, haliyle de her 2 bekte çok fazla şans buldu. O da sezona fena girmemişti ama son dönemde de çok düştü. Şu an pek güven vermiyor, umarım toparlar. Bu listedeki isim sayısını arttırırım da, sahada görmeden de bir şey diyemiyorum. Emre Akbaba mesela, ciddi sakatlıktan döndü. Sahaya atıldığında iyi görüntü vermese de anlarım, zor bir süreç. Toparlama ihtimali de var.

6 yorum:

  1. Sezon başı Diagne'yi Falcao nun önünde görüyorduk. Ciddi hayal kırıklığı oldu. Bitiricilik de kalmamış. 2 ye 3 e ne verirlerse satmak lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben koymuyordum ama bu rotasyondan kağıt üzerinde çok şeyler bekliyordum. Büyük hayal kırıklığı oldu.

      Sil
  2. cagne, falcao, emre akbaba, lines, feghouli, babel ve daha niceleri....
    vedalaşılması gereken oyuncular. Galatasaray'ın bu ekonomik darboğaz ve bu imkansızlıklar içinde böylesine yüksek ücret ödediği oyunculardan bir öyle bir böyle performans alma lüksü yok. Memleket zaten batık durumda, kulüpm20 yıldır ekonomik olarak darboğaz ve borç içinde, böyle bir ortamda bu arkadaşların sakatlıktan geri dönmesi ya da bir tutam performans vermesi için duacı konumunda bekliyoruz.
    Arda Turan gibi yılda 300 bin euro maaşa oynasalar umrumda olmazdı. Arda bir şeyler yaptığı zaman mutlu oluyoruz o kadar. zira bize bir yükü yok. ama bu arkadaşların inanılmaz yükü var, bu kadar para verdiğin oyuncunun sapa sağlam sahada olmasını, diri olmasını ve performans vermesini beklemek hakkın. Ya ben EŞŞEK yükü ile para ödüyorum ama ortada sonuç yok. Arkadaş 100% hazır olacakmış. Çek git nerede hazır olacaksan orda hazır ol. Senin ben yıldızlığına .... Sahtekar!

    Artık yeter!!! Gerçekten bıktık, tiksindik, yıldık!!! Yaşlı, sakat, formsuz, kendi takımında yedek bekleyen ama ismi büyük SÖZDE ''oyunculardan'' bıktık. Milyonlarca euroların böyle saçma sapan bir şekilde saçılmasına bıktık. Yazıktır günahtır! kendimiz yetiştirelim, ucuza bulalım, scout işi adam bulalım. İllaki çok para gömeceksek de maaşa değil bonservise gömelim. FFP mi var kardeşim o zaman almayalım. ALMAYALIM! GELMİYORSA ALMAYALIM!! MECBUR DEĞİLİZ! ALMAYALIM.
    Kiralık almayalım, kimse yoksa kimseyi almayalım. Ne olur yani almasak, ne olur. 1 sene şampiyon olmayalım mesela. 1 sene de yarışmayalım. ama bu rezilliği kepazeliği yaşamayalım.
    Bu kulüp bir kişiye ait olsaydı, harbiden şirket olsaydı. Düşünsenize... Tonla maaş ödediğin insanlar var. Bir kısmı ben kendimi iyi hissetmiyorum diye işe gelmiyor. Bir kısmı canım sıkkın diyor. Bir kısmı iş veriyorsun iş yapmıyor veya süründürüyor. Bir kısmı arada bir parlak işler yapıyor ama yılın 10 ayı yatıyor. Böyle bir şey olur mu! EŞŞEK gibi para veriyorsun ama ortada sonuç yok. Artık kendimizi kandırmayalım bu dönüşümü yapalım. Zararına bedava yapalım ama yapalım.

    YanıtlaSil
  3. 3 verene satalım diyoruz da 3 bile vermezler. öyle berbat durumda. evet şans geliyor ama değerlendirmek gibi bir huyu yok.

    keşke 10 milyona tetteh i alsaydık. en azından genç adam. 5 sene oynatsan 27 yaşına anca geliyor.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir