30 Kasım 2020 Pazartesi

Şunu dedirtti, alternatif olarak kazanılabilir


Kayserispor maçında düşünülmedi, Rizespor karşısında ise oyuna ilk dahil olan oydu. Beğendim de performansını, açık alanı çok iyi kullandı. Üstelik sağ kanatta. Eskişehirspor'da da sağ kanat ağırlıklı oynuyordu. Galatasaray'da ise oynadığı birkaç maçta hep sol tarafta, Onyekuru tipinde kendisini denedik. Çok fazla kendini gösterdi diyemem. Kolay da değil, bir anda alt ligden geliyorsunuz ve kendinizi şampiyonluk yarışının içinde buluyorsunuz.

Yaz dönemi takımdan ayrılır, kiralık gider diye beklerken de takımda kaldı. Bu sürprizdi mesela, beklemiyordum. Yeni bir yabancı alınsa, bu dediğim olacaktı da. Takımda kaldıysa katkı alacaksın, bu kadar basit. Sonuçta beklenti dahilinde gelmiyor mu bu isimler? Bir şeyler gördün ki bu transferi yaptın, yani potansiyel var. Sürekli bir "hızlı kanat" muhabbeti dönüyor. Ben ise gerekli görmüyorum. Çünkü içeriden bu kazanımı yapmak mümkün.

Sekidika, Oğulcan Çağlayan ve Kerem Aktürkoğlu gibi isimler boşuna mı transfer edildi? Alternatif olarak hızlı bir kanada ihtiyaç varsa, bu çocuklar oynar işte. Oğulcan Çağlayan'da hem fizik, hem hız var. Sekidika'nın patlayıcı gücü ve hızı, Kerem Aktürkoğlu'nun hızı ve tekniği. Kenardan da gelir, yarın ilk 11 için de kazanırsın. Maliyetsiz isimler bir de, kazanca bakar mısınız. Rizespor deplasmanında 15 dakikası var, kötü mü oynadı Sekidika?

Ben beğendim. 2 tane net pozisyonu var ve vuruşları da gayet iyiydi. Açık alanı iyi kullandı, patlayıcı özelliği farkın açılmasında etken oldu. Şunu dedirtti, alternatif olarak kazanılabilir. 12. ,13. adamları arıyoruz. Mümkün olduğunca içeriden kazanacağız bu isimleri. Transfer olayı biraz da döngü işi. Her dönem alternatif diye düşünerek isimler alıp, sonraki sezon aynı şeyleri yine yazıyoruz. Gerek yok, potansiyel sahibi isimlere sahibiz.

8 yorum:

  1. Yeni bir Bruma veya Rodrigues olabilecek potansiyel görüyorum kendisinde. Galatasaray'ın ihtiyacı olan böyle hızlı bir kanattı. Hoca daha fazla şans verirse kendini geliştirir ve bize büyük para kazandırabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bruma seviyesi başka da, Garry olabilir, neden olmasın. O da 27 28 yaşından sonra aşama kaydetti.

      Sil
  2. İkisinde de kafasını kaldırmadan vurdu. Biraz da heyecan var tabi :) Dünkü N'koudou performansını gösterse yeter bence

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açık alanda patlayıcı güç göstersin, iyi geçsin bana yeter :)

      Sil
  3. bence daha çok şans verilebilir. keşke atsaydı o golü. 1000. gol ona nasip olurdu böylece :)

    YanıtlaSil
  4. Çalışarak daha iyi bir oyuncu olabilir. Galatasaray ve Fatih Terim onun için büyük şans bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kupa maçını bekliyorum biraz da. Umarım oynar ve iyi ışık verir.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir