31 Aralık 2020 Perşembe

Geride kalan yılla alakalı ne konuşmak gerekir bilmiyorum


Yılın son günü. Geride kalan yılla alakalı ne konuşmak gerekir bilmiyorum. Pandemi süreci bizleri içinde olmak istemediğimiz yılı yaşamaya itti. Önümüzdeki aylarda bu işin bitmesi ve normal hayatımıza dönmek tek isteğimiz. İnanın, hiçbir şey doğru dürüst keyif vermez oldu. Düşünemiyorsun, sağlıklı şekilde de odaklanamıyorsun. Sürekli aklının bir yerinde bu var çünkü. Galatasaray kaldı elimizde. Neyse ki işler rayına girdi ve güzel şeyler de ufukta görünüyor.

Bu pandemi süreci bizi ciddi şekilde kırdı attı. Üst üste 3. şampiyonluğa koşarken, araya giren pandemi, hızı kesilen Galatasaray derken, bir de Muslera'nın sakatlığıyla başlayan yeni süreçte kırıldık. İpin ucu öyle kaçtı ki toparlanmak imkansız oldu. Yeni sezona ise iyi başladık, sonrasında biraz sallandık ama hocanın dokunuşlarıyla birlikte yeniden yükseldik. Şu an yeniden şampiyonluğun en büyük adayıyız. Umarım yeniden hızımız kesilmez.

Blogda 12. yılımıza gireceğiz. Aynı hızla devam ediyoruz ve mümkün oldukça da bu hızı düşürmek istemiyorum. Sürekli "canlı yayın, video" tarzı işlere gireceğimi söylesem de henüz adım atamadım. Canlı etkileşimi sağlayacağım yine de, yeni hedefim bu. Blogdaki yazı konsepti ise aynen devam. Arada kendimle alakalı bir şeyler de yazmak istiyorum. Anı olur, hedef olur, hikaye olur. Ara ara bunu da yapmak istiyorum.

Bloğa yapılan yorumları seviyorum. Bloğun da en önemli dayanağı diyebilirim. O etkileşim sayesinde yazma hevesim kırılmıyor ve aynı şekilde devam ediyorum. Yorum yazan, değer veren, beğenisini ya da eleştirisini dile getiren herkese teşekkür ediyorum. Herkese de cevap vermeye çalışmaya devam edeceğim. Eleştirisi veya önerisi olan yazsın, 12. yılda yeni şeyler denemek isterim. Farklılıklara her zaman kapım açık.

Herkesin yeni yılını kutlarım. Umarım şu pandemi süreci biter ve herkes sağlıkla yeni yılı yaşar. Galatasaray tarafında da işlerin iyi gideceğini düşünüyorum, o konuda mutlu olmaya devam edeceğiz. Maç trafiği sıklaşacak, transfer dönemi de başlıyor. Blogda hareketli bir Ocak ayı olacak gibi görünüyor. Bol bol etkileşim alacağız, siz de desteklerinizi esirgemeyin. Yorumları, fikirleri, eleştirileri her zaman bekliyorum. İlgi ve alakanız için de teşekkür ediyorum.

12 yorum:

  1. Mart 2009'dan beri sayısız yazı yazmışsın. Hiç yorulduğun veya sıkıldığın oldu mu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oldu tabii, olmaz mı :) Bazen sıkıldığım oluyor, yazacak bir şeyler bulamadığım. Bir dönem geri dönüş de çok olmuyordu. Şimdi bu yorumlar + işi biraz daha ekonomik olarak oturtmam mutlu ediyor.

      Sil
  2. (Emre)
    Yazilara devam. Yeni yilinizi kutlarim.
    Ayrica birkac yazi fikri:
    sizin futbolcularla olan anilariniz. Tesaduf Sokakta yururken gørdugun. Yada belki tanisma firsati buldugun. Bøyle anilariniz vardir.

    Senin icin en unutulmaz birkac futbol olayi/anisi? Turkiye sinirlari icinde ve Dunya futbolu diye ikiye ayirabiliriz mesela.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle bir anım hiç olmadı da futbol olaylarını konuşuruz :)

      Sil
  3. Nice yıllar dilerim. Ve ben de bir yazı önerisi vermek istiyorum. 4. Fatih Terim döneminde parlayan isimler üzerine (Onyekuru, Taylan vs.) güzel bir yazı yazılabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Not aldım o konuyu, bayağıdır bekliyor. Yazacağım mutlaka :)

      Sil
  4. geride kalan yıl şunları öğretti: terim eşsiz bir figürdür. rakiplerin psikolojisini yerle bir ediyor. o olmasa gs dilim dilim doğranır.

    futbola konsantre olduğunda aklını sahaya verdiğinde önümüzde kimse duramaz. ama saha dışı işlere odaklanırsa zarar görüyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O yüzden de hocayı saha içinde tutmalıyız. Güçlü yönetim gerekiyor. Yönetim işini yapamadığında, hoca da ister istemez saha dışına kayıyor.

      Sil
  5. (emrah) hem senin hem de blogu okuyan tüm renkdaşların yeni yılını kutlarım. blog bir aile ortamı gibi. maçlardan sonra hemen açıp neler yazılmış diye ilk baktığım yer oluyor. canlı etkileşim vb opsiyonları da heyecanla bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  6. Daha sağlıklı bir futbol ortamında yazılarını okumaya ve yorumlamaya devam ederiz umarım. İyi yıllar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin desteğin çok değerli, asla da unutmayacağım :)

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir