21 Aralık 2020 Pazartesi

Hasan Hüseyin Acar & Galatasaray, artık bu seviyede değil


Özellikle de geçtiğimiz sezonki çıkışı sonrasında transferle alakalı bahsi geçmeye başlamıştı. Bu yaz döneminde de bayağı konuşuldu. Eskişehirspor günlerinde de parlasa da, bence asıl çıkışı geçen sezondu. Bu sezon ise beklentinin altındaydı. Geçtiğimiz sezonki etkisinden uzaklaşmış, iyi bir görüntüsü yoktu. Yine de Kayserispor'la yollarının bu kadar kolay ayrılmasına şaşırdım. Sözleşmesi karşılıklı olarak fesih edildi ve doğal olarak Ocak transferinin konuşulan isimlerinden olacak.

Nedense de bahis hep Galatasaray oluyor. Bu seviyede olmadığını, bedelsiz olmasıyla dahi gündeme gelmemesi gerektiğini düşünüyorum. Yine de iyi bir transfer yapacaktır. Ligin üst sıralarında yer alan bir takıma ya da x İstanbul takımına imza atar. Anadolu için iyi yerlilerden deriz. Yeter ki geçen sezondaki o görüntüsünü tekrar hatırlasın. Tempolu, topla dikine iyi çıkan, oyunun 2 yönünü oynamaya çalışan, hareketli bir orta saha.

Galatasaray açısından bakınca, alternatif üretmek iyi de, orada da biraz kaliteyi aramak lazım. Konuşulan Aytaç Kara ve Salih Uçan o kalitede isimler. Hem iyi yerliler, hem istikrarlılar, hem de iyi alternatif olacaklarını biliyorsunuz. Benim için ilk 11 tarafında bir sorun yok, bazı noktaları alternatif altına almalıyız. Yapılabilecek hamleler de az çok belli. Bu yüzden de çok fazla düşünmüyorum artık, hamleleri bekliyorum.

Samsunspor iddiası da var mesela. Oyuncu Süper Lig'de kalmak istese de, Samsunspor ciddi yatırımlar yapan, maddi olarak sorun yaşamayan bir takım. Futbolcunun Eskişehirspor döneminde, onu A takıma yükselten isim Ertuğrul Sağlam'dı. Şimdi de Samsunspor'a istiyor olmasını bekliyordum, tanıdığı ve iyi katkı aldığı bir isim. O ligde ciddi fark yaratır, çünkü üzerinde bir isim. Gelir mi orasını göreceğiz. Süper Lig'de üst sıralarda yer alan bir takıma imzası bence daha olası.

4 yorum:

  1. Düşük bir ücrete denenmesi gereken bir oyuncu bence

    YanıtlaSil
  2. böyle adamlar idman kalitesini yükseltir. düşük ücret vereceksin. geliyorsa gelir yoksa güle güle

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir