16 Aralık 2020 Çarşamba

Keşke Bartuğ Elmaz'ı da izleyebilseydik


Keşke Bartuğ Elmaz'ı da izleyebilseydik. Maçın 11'i de, kulübe de beklediğimiz gibiydi. Biraz daha iyi oyun ve erken alınacak sonuç bekliyordum. Bu sayede Bartuğ Elmaz'ı da izleyebilir, yeni bir başlangıca imza atabilirdik. Bugün olmadı, yarın olacak. Fatih Hoca'nın Bartuğ Elmaz hakkındaki yorumu çok güzeldi. Uzun zamandır da bir genç için bu denli net ifadeler kullanmamıştı. Beklentimiz büyük, çok ciddi bir potansiyel geliyor.

"Bartuğ'u bugün görmek isterdim ama nasip olmadı. İnşallah yarın formayı giyecek ve bırakmayacak."

Henüz 17 yaşında tabii. U19 maçlarının covid kaynaklı olmaması da bu gençleri izleyemememiz anlamına geliyor. Keşke izleyebilseydik, şu maç eksikliği sorun olabilir diye düşünüyorum. Kupa maçları da çift maç gitmiyor, haliyle de gençlerin bulabileceği şanslar azalabilir. Şampiyonluk yarışı var, maçlar peşi sıra, nefes almaya zaman yok. Sezon içinde bu imkan gelir mi bilmiyorum da, Bartuğ Elmaz'la alakalı gelecek adına çok umutluyuz.

Geçen gün de yazdım. Hızlı bir isim olmasa da, top tekniği çok iyi bir 6 numara. Bunun yanında savunma aksiyonu da iyi. Sertlik derken, Melo tarzı bir mücadele değil. Savunmasını da iyi biliyor ama asıl özelliği teknik ve pas tarafında. Zaman içinde fiziği de güçlenir ve pozisyonu için oturaklı bir isme dönüşür. Fatih Hoca da bu açıklamaları yaptığına göre, kendisiyle alakalı büyük beklentileri var demektir. A takımdaki yerini kaybetmeyecektir.

6 yorum:

  1. 23/24 sezonunda yabancı sınırlamasındaki ilk 11’de “altyapıdan bir oyuncu zorunluluğu” maddesini dolduracak isim umuyorum ki Bartuğ olacak.

    Aytaç Kara
    Salih Uçan
    Berat Özdemir
    Mehmet Özcan

    Dörtlüsünden sizce hangisi/hangileri transfer olur,olmalıdır?

    Dorukhan Toköz’ün sizce transfer ihtimali nedir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aytaç Kara ve Salih Ucan transfer olur. Berat Özdemir için bonservis konuşur, bilemem. Mehmet Özcan da yaza kalabilir. Dorukhan Tokoz ihtimali yok bence, abuk paralar konuşuluyor.

      Sil
    2. Devam etmekte olan 4-1-4-1 sistemine yukarıdaki isimlerden hangileri uygun olur? Taylan’ın yerini garanti görerek tabii.

      Sil
    3. Aytaç ve Berat gibi isimler Taylan'a alternatif olur. O pozisyon için. Salih Uçan biraz daha farklı.

      Sil
  2. Maç kopmayinca giremedi. İsabetli de oldu girmemesi. bı hata yapsa gol yesek tur da bu yüzden gitse. Türkiye'de çöp ilan edilirdi. Feghouli, Belhanda Falcao Diagne gibi adamlara yıllardır sabreden futbol camiamız bu çocuğu yer bitirirdi.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir