19 Aralık 2020 Cumartesi

Saçma sapan bir "Ali Yavuz Kol" eleştirisi furyası başladı


Saçma sapan bir "Ali Yavuz Kol" eleştirisi furyası başladı. Genç oynamıyor diye isyan eden de bu isimler, genç oynadığında o genci yerin dibine sokanlar da aynı isimler. Ali Yavuz Kol, son maçlarda iyi kötü şanslar bulmaya başladı ve bence iyi de değerlendiriyor. En kıstas alınacak olanı da Karagümrük karşısında bulduğu şans. 83. dakikada, hücuma hareketlilik katması amacıyla oyuna girdi ve o hareketliliği de kattı.

83. dakikaya kadar Galatasaray hücumu adına ne söylersiniz? 63. dakikaya kadar hamle yapmak için bekledik, sonrasında da bir şey değişmedi. Ali Yavuz Kol'un oyuna girmesiyle birlikte ise ön alana enerji ve hareketlilik geldi. Orada biraz daha fazla topu tutmaya başladık ve rakip ceza sahası içinde sayısal anlamda fazlalaştık. Alınan penaltıda da payı çok büyük. Şu tabloda eleştirilecek bir taraf yok. Hatalar olacak ama şimdiden "bundan olmaz" diyenler türedi.

Bundan korkuyorum işte. Eminim hoca da bundan korkuyor. Genç bu yüzden şans bulamıyor, ilk fırsatta linç adına bekleyenler var. Bu maç sonunda da aynı şeyleri okuduk. Hataları var. Uzatma dakikalarında bazı pas imkanlarını o kadar kötü değerlendirdi ki. Gerçi orada, özellikle Diagne'nin hareketsizliği de söz konusu. Sürekli ayağına bekliyor, az hareket et, mücadelenin kırıntısını göster. 100 küsur dakika maç oynandı da, Diagne ne yaptı?

Bu hatalar olacak, hata yapa yapa büyüyecek. Tecrübe dediğimiz şey biraz da bu. Canı sağ olsun diyorum. Bence kötü de oynamadı, takıma hareketlilik katan isimdi. Ali Yavuz Kol'a gelen kadar, kötü anlamda konuşulacak öyle isimler var ki. Emre Akbaba'dan başlayalım mesela. Ya da kenar yönetimi, yapılmayan hamleler. Pozitif anlamda konuşulacak tek isim Ali Yavuz Kol. Negatif anlamda da konuşulacak son isim.

17 yorum:

  1. Bu maç hocaya ve kenar yönetime yazılır. Golü attın, normal düzenine dön, o şekilde gol ara. Altıpasta hata yapma hakkı her hucumcunun vardır. Ki ben yine kötü pas olduğunu düşünmüyorum. Bir adım önde kaldı ve yetişemedi.

    YanıtlaSil
  2. Bu çocuklar maçtan sonra sosyal medyaya bakıyolar yada çevresinden bu tepkileri öğreniyor sonuçta bırakın da hata yapsınlar büyüsünler. Ozan kabak da ilk başta sürekli penaltı yaptırıyordu ama şuan kendi yaş grubunun en iyi stoperlerinden bekleyelim hata yapa yapa doğruyu öğrensinler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonra da genç oynasın, hoca oynatsın deniyor. Ortama bakar mısın :)

      Sil
  3. Bu toprakların insanı maalesef hicbir sey haketmiyor. Aklı olan genç futbolcu kaçsın gitsin. Futbol ortamı bu kadar toksik bu kadar gündelik başka bir yer yok. Yazık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yüzden de hoca genç oynatmıyor demeyelim işte :(

      Sil
  4. Toptan kaçmıyan bir genç oyuncu uzun zamandır böyle güvenli ve isteklisini izlemedim bence oraları çoktan geçti bulduğu her sürede büyüyecek bundan eminim bahtı açık olsun inşallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İsyan etmesi, agresif hareket edişi benim için çok değerliydi.

      Sil
  5. ali yavuz'u böyle linç edenler de ali yavuz ile aynı yaşlarda olan cahil bilgisiz sabırsız şımarık taraftar kitlemiz. aklı başında olan herkes olan biteni görüyor.

    YanıtlaSil
  6. Önce nerede gençler derler sonra da saydırırlar. Bıktım usandım bunlardan ya.

    YanıtlaSil
  7. Ali Yavuz'a güvenen ve onun potansiyelini bilen bir hocası var Ali Yavuz'un en büyük şansı da bu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fatih Hoca olmasa şu linç daha da büyürdü, eminim.

      Sil
  8. çoğu ergen tayfa ya da akıl gelişimi belli bi yaştan sonra durmuş kişiler. ali yavuz'u eleştirmek ne alâka yani ? maç sonu twitinin altında ali'yi eleştirenleri görünce ilk önce rakip troller ironi yapıyor sanmıştım. tamamen saçmalık

    YanıtlaSil
  9. İsyan etti, agresif hareket etti ve çalışkanlığı büyük fayda sağladı.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir