14 Aralık 2020 Pazartesi

Şu fotoğraf, anlamak isteyen için o kadar güzel ki


Falcao'nun da Fatih Hoca ile böyle bir fotoğrafı vardı. Aylar içinde de o fotoğrafla alakalı birçok caps alındı, bir şeyler yazıldı. Şu fotoğraf, anlamak isteyen için o kadar güzel ki. Takım yükseliyor, Diagne de o yükselen takımın en önemli parçalarından birine dönüştü. 3'e 5'e bakma sat modundan, Ocak ayında asla elden çıkmasın noktasına gelindi. Bu performans devam ederse, yazın çok daha büyük bir satış görülebilir. Alternatif arıyorken, elde olanı yarı değerine bırakmamak lazım.

Takıma aidiyet de duymaya başladı. İlk geldiğinde böyle değildi, şu an çok farklı. Kendini takımın bir parçası olarak görüyor ve paylaşımlarını da görüyoruz. Takım içindeki birlik, beraberlik duygusu da olabildiğince yüksek. Bunda, Arda Turan gibi isimlerin mutlaka payı var. O yansıma da sana güzel sonuçlar çıkardı. Yerli ağırlığı kurdun, gelecek sezonki yabancı kuralına uygun stratejiler gelişti, transferi içeriden yaptın, kazanılmaz gözüyle bakılan isimleri kazandın.

Diagne de o kazanılmaz denilen isimlerin başında gelmekteydi. İstikrarsızlığıyla eleştirilirken, yukarı doğru ivme kazanan görüntüsünü konuşmak keyifli. Falcao da saha içinde, fizyoterapistler eşliğinde çalışmalarına devam etsin. Gidiyorsa da gitsin artık. Farkındaysanız kendisiyle alakalı tek bir fotoğraf bile paylaşılmaz oldu. Yok gibi hareket ediliyor ki doğru olan da bu. Umarım haberler doğrudur ve Ocak ayında yollar ayrılır.

Aynı haberleri okumaktan ciddi anlamda sıkıldım. Saha dışı günü tedaviyle geçirdi, saha içi çalışmalarla geçirdi, fizyoterapistler eşliğinde tedavi ile geçirdi. Sürekli bunları okuyoruz. Git de önümüze bakalım. Kazanmak için her şeyi yaptık. O da sahadayken katkı verdi, katkı alabiliriz diye düşündürdü ama sahada kalabilmesi mesele. Oynamıyorsan, Diagne oynar, onu kazanırız. Deli dolu, çılgın, zaptı zor. Yine de sahada adam.

13 yorum:

  1. Daha zor pozisyonlarda golü atıp altı pastan kaçırıyor. Bunu düzeltirse o zaman elde tutmak zaten çok zorlaşır.

    YanıtlaSil
  2. Alternatifinde tek bir oyuncu dahi olmasa bile Falcao'nun yaptığı kulübe ve meslegine saygısızlıktir. Daha da önemlisi kariyerine ve kendi ismine saygısızlık yapıyor. O camiayı yok sayiyorsa camia da onu yok sayar.

    YanıtlaSil
  3. Benim hatırladığım Falcao'nun sözleşmesinde "ikinci senesinde Millonarios kulübüne tranfer olabilir" maddesi vardı. Bence bu maddeyi kullanacaktır veya kullanması istenecektir. Başka bir oyuncunun olası satışında scout transferi ile Diagne'nin arkası doldurulur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kulübe gitmez. Giderse MLS olur, o da para için.

      Sil
  4. terim birçok sorunlu ismi adam etti. ama bunu da ederse harbi ustalık eseri olacaktır.

    YanıtlaSil
  5. Bence de kesinlikle satılmamalı, konusu açılmışken yönetim de taraftar da medya da sürekli bir satış konuşuluyor ya tamam ffp var satmadan alamıyoruz ama sürekli bir oyuncuları satma merakı var abi niye bu kadar satmakta iştahlıyız takımın dengesini bozmaya çalışıyoruz nedensizce

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sat sat sat demek değer düşürmek, bu hataya düşüyoruz.

      Sil
  6. (nuri) Arda Turan sadece saha içiyle değil saha dışıyla da hocayı haklı çıkarmadı mı? Hizipleştirir vs. denilen adam kaynaştırdı ve herkesin aidiyetini arttırdı. Kolej değilse bile Çeliktepe Cengizhan Havası hakim takıma.

    YanıtlaSil
  7. Bu konuyu aslında uzun süredir yazıyorum :)

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir