14 Ocak 2021 Perşembe

Şu gün ne yapabilirler bilmem de, çok zor


Dün Twitter'da yazmıştım. Kovamaz dedim, kovamadı da. Belki de böyle bir gündem hiç oluşmadı, bilinmez. Fatih Hoca'nın "derin bir yalnızlık hissediyorum" söyleminin altında mutlaka vardı bir şeyler. Yönetimi sürekli eleştiriyorum, çünkü hak ediyorlar. Galatasaray'ın güçlü yönetildiğine inanmıyorum ve özellikle de transfer kaynaklı büyük hayal kırıklığı içindeler. "Beceri" diyeyim daha doğrusu. Yönetici becerisi diye bir şey var ama o bizde yok.

Menajer kaynaklı, etiketli transferler yapmaktan değil kastım. Hocanın asıl isteği olan, "geleceğe yatırım" şeklindeki işler. İstediklerini alamayıp, etikete yöneliyoruz. Sattığın kadar al derseniz, futbolcu da satamıyoruz. Futbolcu pazarlamak da meziyet. Sen elindeki ismi basın önünde değersizleştiriyorsun. Sonra da futbolcu satmayı bekliyoruz. İşte bu sarmal da yönetici kabiliyeti. Mustafa Cengiz çok içerlese de, maalesef bu işi beceremediniz.

Transferle alakalı beklentim yok. Mevcut kadroyla devam ederiz diye düşünmeye başladım. 2-3 sponsorla görüşmeler devam ediyor, Galatasaraylı işadamları topa girecek dese de, geçmişte yaşanan hayal kırıklıklarını düşününce umutlanmıyorum. Umarım gerçekleşir ve dediği işler olur. O zaman da övmesini biliriz mesela. İyi işi över, kötü işi ya da olmayan işi eleştiririz. Şu gün ne yapabilirler bilmem de, çok zor.

Şapkadan tavşan çıkardık gerçekten. Forvetsiz en çok gol atan takım olmak, orta sahaya Taylan Antalyalı ve Emre Kılınç gibi isimleri devşirmek Fatih Hoca'nın imzasıdır. Bu ismi de kovamazsınız yani. Aklınıza dahi getiremezsiniz. Geçmişte gücü elinde bulunduran bu işe kalkıştı ve 1 yıl içinde nereye kaçacağını bilemedi. Senin elinde güç de yok, böyle bir ihtimali aklına getirebilir misin? Kesin olan şu. Mustafa Cengiz, aday olsa ve kazansa, Fatih Hoca artık onunla çalışmaz. Başkan, sağlığını düşünmeli ve aday olmamalı. Şu tabloda kazanabilme şansı da yok.

11 yorum:

  1. Gerçekten çok üzülüyorum başkanın durumuna. Adam 1 senede ne hale geldi. Sesi bile zor çıkıyor.

    YanıtlaSil
  2. Madem transfer yapamıyoruz, kiradaki bütün gençleri geri çağıralım. Hazır 16 yabancı kuralı varken de herkesi kadroda tutalım. Önümüzdeki sezonların planlamasını yapsın hoca. Sözleşmeler yenilensin, gençler sisteme aşina olsun. Bu yönetim gider FFP anlaşması biter, scout transferleri ile nokta atışı yapılır. Hocanın istediği takımla temiz bir sayfa açılır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O da anlaşmaya bağlı, kafana göre çağıramazsın.

      Sil
  3. her şey bir yana adam hasta. üzülüyorum yani hasta yahu. bu görevi yürütmesi çok zor.

    YanıtlaSil
  4. Keşke böyle basın toplantısı yapmasaydı. Terim haklı, taraftar beni istememekle haklı dedirtecek sözler etti. İletişimi zerre bilmiyor. Sağlığı da iyi görünmüyor. Keşke sağlık sorunu ilk çıktığında ayrılsaydı. Saygıyla anılırdı. Hırsı itibarını da bırakarak gitmesine neden olacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef en büyük hataları bu iletişim işte.

      Sil
  5. Başkan konuşmasında muhalefet partilerinden destek istiyor ama kendisi nedense her fırsatta Galatasaray'a ceza vermeyi görev kabul eden her isteğini zora sokan ,rakiplerini kollayan TFF'nun her seçiminde onkari kolladi. Kendisi GS zora sokanlara muhalefet yapmayacak sonra siyasilerden destek isteyecek. Yok böyle bir hayat başkanım.....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kulüpler Birliği başkanı seçimi var şimdi, yine aynısı olacak.

      Sil
  6. Hocanın, bu yönetim devam ederse kalmayacağı çok açık.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir