18 Şubat 2021 Perşembe

Sol önde Ömer Bayram, sağ önde Belhanda, en ileri uçta da Emre Mor


Barcelona'ya kendi sahasında 4 atmışlar, biz deplasmanda 5 gol yemişiz çok mu diyesim geliyor da, durum öyle değil. PSG çok kasmadığı için o maç 5-0'da kaldı. Real Madrid deplasmanında da benzer bir görüntü olmuş ve 6 gol yemiştik. Zaten Şampiyonlar Ligi'ne ffp cezası gereği kısıtlı bir kadro bildirdik. Üstüne bir de sakatlar eklenince, ortaya böyle bir kadro, daha doğrusu hücum hattı ortaya çıktı. Adem Büyük, Babel ve Andone'nin yokluğunda, forvette Emre Mor vardı. Falcao oyuna sonradan girmişti. Sol önde Ömer Bayram, sağ önde de Belhanda.

Muslera
Mariano Donk Nzonzi Marcao Nagatomo
Belhanda Lemina Seri Ömer
E.Mor

PSG'nin kadrosunu saymıyorum bile, topla, tüfekle sahadalardı. Seri de erken sakatlanmış, Selçuk İnan yerine girmiş ve onun görüntüsü unutulmaz. Uykudan yeni uyanmış gibiydi. İddian kalmamış, kadron eksik derken, ideal bitse de gitsek maçı. O sezon oynadığımız büyük deplasmanların ortak görüntüsü bu. Eksik kadro bildirmek zaten can acıtıyor. Bir de üstüne sakatları ekleyince, kadro kurmakta dahi zorlanıyorduk. Bana sorarsanız, yanlış kadro mühendisliği de cabası. Etikete öyle daldık ki, transferler tamamlandığında göremedik bunu.

Nzonzi'nin maç sonunda, soyunma odasında yaptığı saygısızlık da gündem olmuştu. Kadro dışı kaldı ve Ocak ayında kendisiyle yollar ayrıldı. Fatih Hoca, kolay kolay kimseyi kadro dışı bırakmaz ve kazanmak için uğraşır. Ne yaptı bilmiyoruz da, büyük bir saygısızlığı olmuştur. Bu da mesela, takımı ateşleyebilecek bir hareketti. Kiralık da olsa, herkes aidiyet gösterdi. Seri ve Lemina'nın Galatasaray sevgisi malum. Nzonzi ise bu seviyeye hep yukarıdan baktı ve Milli Takım'a seçilmediğinde iyice salmıştı.

2 yorum:

  1. Felaket maçlardı işkence gibiydi adeta. Son iki şampiyonlar ligi maceramız büyük rezillik ne yazık ki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Avrupa karnesini bir şekilde toparlamak ve özgüven kazanmak lazım.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir