5 Şubat 2021 Cuma

Umarım sağlığına tam anlamıyla kavuşur ve gelecek sezondan itibaren takıma katılır


Omar, güzel karakter. Maaşını dahi ertelemeyi, sözleşmesini tam anlamıyla dondurmayı düşünmüş. Galatasaray yönetiminin hareketi doğru, Emre Akbaba sakat iken tüm maaşı ödendi ki doğrusu da bu. Omar'ın da ödenmesi gerekiyor. 17 yabancı olduğumuz için, sayıyı 16'ya düşürmek adına Omar'ı listeden çıkartmak gerekliydi. Buna da yapacak bir şey yok diyelim. Umarım sağlığına tam anlamıyla kavuşur ve gelecek sezondan itibaren takıma katılır.

Sağlığıyla alakalı durumu bilmiyorum. Beklediğimden daha hızlı ve iyi sağlığına kavuşuyor yine de. Florya'ya gelmişti, futbolcularla görüştü, maç öncesi şans diledi. Bu süreci iyileşmeyle geçirecek. Futbola geri dönüş çabası içine sokmamak doğru hareket. Yaz dönemine kadar odağını "iyileşme" üzerine tutar, sonrasında daha güçlü şekilde geri döner. Sağlık önce gelecek, gündelik hayatı sorunsuz şekilde devam etsin de. Varsın futbola da devam etmesin, önce sağlık.

Geri dönerse, elde çok güçlü bir sağ bek rotasyonu oluşacak. Yedlin / Omar rotasyonu da çok şey vaat ediyor. Linnes'in sözleşmesi bitiyor ve kendisiyle yola devam edilmeyecektir. Zaten çok alakasız bir maaşı var. Bana sorarsanız, o da sezon sonunda Başakşehir'le anlaşacak. Biz ise Omar'ın dönüşüne bakacağız. Geri dönerse de elde ciddi bir rotasyon olacak. Yedlin de, Omar da hocanın kalemi sağ bekler. Omar şu an oynamaya devam etse, her geçen zaman üzerine eklemeye devam edecekti.

Sistem beki çünkü. Ligin ilk yarısında o sistemi bir türlü oturtamadık. Omar'ı, doğru bir kurgu içinde kullansaydık görüntüsü farklı olurdu. Teknik anlamda bir Mariano olmasa da, temposu ve oyun aklıyla bu seviyede iş görecek bir bekti. Ben de beklentimi henüz alamamıştım yoksa, daha iyisini bekliyordum. Yedlin ise Omar'a göre daha tempolu ve hızlı. Omar, biraz daha teknik tarafta Yedlin'e göre ağır basar. Birbirlerini de tamamlayacaklar yani.

4 yorum:

  1. o zaman soruyorum. diyelim omar futbolu bırakmak zorunda kaldı. yedek sağ bek olarak yeni isim mi ararsın linnes ile mi uzatırsın?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah kimseyi Linnes'le sozlesme uzatacak duruma dusurmesin.

      Sil
    2. Linnes ile uzatmam artık, İsmail Çokçalış için şartları zorlardım.

      Sil
  2. Yedlin ve Omar rotasyonu çok iyi olur. 3. Bir isim olarak da genç takımdan birisi oraya yazılabilir.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir