10 Mart 2021 Çarşamba

Oğulcan Çağlayan nerede?


Cevabını bilmediğim ve merak ettiğim bir soru daha. Oğulcan Çağlayan nerede, bilen varsa bana da yazsın. Sakatlık dönemi vardı, peşine haksız ceza geldi ama uzun zamandır takımla çalışıyor. Herhangi bir sakatlık etkisi kaldığını düşünmüyorum. Falcao'nun toparlanabildiği ortamda da, Oğulcan Çağlayan'ın çoktan hazır olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden de "nerede" diyor ve merak ediyorum. Yararlı bir futbolcuydu, ciddi anlamda katkı almadık mı?

Fatih Hoca'nın en önemli kazanımlarından biri. Transfer olduğu gün kimse umutlanmazken, hoca onu kazandı ve geçmişte var olan potansiyelini gün yüzüne çıkardı. 24 yaşında, pırıl pırıl bir genç. Takım adına önemli bir opsiyon halini almıştı. 11'de de olur, kenardan da getirirsin. Her 2 kanatta ya da direkt forvette oynar. Çok çalışkan, mücadele gücü yüksek ve gelişime açık bir futbolcu. Tam ivme kazandı, türlü oyunlarla, haksız cezalarla aşağı çektiler.

Nerede sorusunu sormam da bu noktada devreye giriyor. Haksız bir ceza aldı bu çocuk, 1.2 milyon avro ile baş başa kalmamalı. O para cezası mutlaka Fifa'dan dönecek de, senin için her türlü riski göze almış bu adamı şu an neden düşünmüyoruz. Tam da asıl sahip çıkmamız gereken dönemin içine girmişken. Oynadığın oyunda da ihtiyacın var. Sağ kanatta, bu tarz çalışkan bir ismin önemi büyük. Biz ise 11'i geçtim, maç kadrosuna dahi kendisini almıyoruz.

Bir ütopya aldı başını yürüdü, sürekli soruluyor. İrfan Can Kahveci transferi kaynaklı mı bu olanlar diye soruluyor. Ben de ne alakası var diyorum, transferi bu futbolcular mı yapıyor? Taylan Antalyalı da uzun zamandır yedekti, sakat dedik ama hoca bir şeyi yok diye açıkladı. Bu söylediğim ütopya olmasına ütopya da, soru basit. Oğulcan Çağlayan nerede, neden maç kadrolarına alınmıyor? Kendini kanıtlamış bir isim olsa da, önünde çok alakasız isimler yer almaya başladı.

5 yorum:

  1. Sence nerede ve neden kadroya alınmıyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazıda yazdım işte.

      Sil
    2. Yoo yazmamışsın nerede merak ediyorum demişsin ama bence nerede olduğuna ve neden kadroya alınmadığına dair bilgin yada en azından bir fikrin vardır diye düşünüyorum.

      Sil
  2. Çok basit konularda şeffaf olunsa işler kolayca çözülecekken böyle kimse hiçbir şey söylemeyince gizemli bir durum varmış gibi oluyor. Sahadaki sonuçlar da kötü olunca ilgi bu meselelere kayıyor.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir