12 Nisan 2021 Pazartesi

Bir takımın başına daha fazla ne gelebilir sorusunun ucu bucağı yok bizde


Bir takımın başına daha fazla ne gelebilir sorusunun ucu bucağı yok bizde. Enteresan hadiseler görüyoruz, görmeye de devam edeceğiz gibi. İdmanda Falcao ve Kerem Aktürkoğlu yüz yüze çarpışıyor, 2'si de kontrol amaçlı hastaneye götürülüyor. Kerem Aktürkoğlu iyi de, Falcao'nun yüzündeki kemiklerde kırıklar var. Artık çarpışmanın şiddeti ne ölçüde olduysa. Ne yapabilirsin ki buna, şanssızlık diyerek geçemiyorum da.

Ciğer sönmesinden sonra, yüz kemiğinde kırıkları da ilk olarak bizde görüyorum. Falcao da sezonu kapattı gibi görünüyor, bu olayın tedavisi nedir bilmiyorum. Belhanda'nın da çenesi kırılmıştı ama o ertesi maçta oynamıştı. Profesyonel değil, işine saygısı yok diyorlardı ya, bir futbolcu daha fazla nasıl sorumluluk alabilirdi? Falcao'nu maskeyle oynayacağını sanmıyorum. Oynamak istese ne değişecek, Karagümrük karşısında gol ararken Falcao'yu oyuna almayan bir teknik heyet var.

İnanamadım gerçekten. Gol arıyorsun ve Falcao'yu düşünmedin bile. Falcao da iyi durumda üstelik, son haftaların ayakta kalabilen nadir isimlerinden. Mostafa Mohamed düşüyorken, Falcao ayaktaydı. Tabii Mostafa Mohamed'in düşüşü de bence futbolcu kaynaklı değil. Karagümrük karşısında, Babel / Falcao ikilisi 11 başlar diye de bekledim. Babel oynadı da, Falcao yedekti. Mostafa Mohamed'i ayağa kaldırmak daha önemli, ona bir şey diyemem.

Yine de maç içinde dönersin Falcao'ya. Hücumda hareketliliği geçtik artık, akıl gerekiyordu. Topu tutar, rakip ceza sahası içinde etkili olur. İhtiyaç vardı Falcao'ya ama düşünmedik bile. Falcao gibi bir ismi bu maçta kullanmayacaksak da niye böyle bir lüksün içindeyiz. Geçen sezon da Yeni Malatyaspor deplasmanında aynısı oldu. 1-1 oldu maç, Falcao 90+2 ya da +3 gibi oyuna girecekti. Yine takımın başında Levent Şahin vardı.

6 yorum:

  1. Babel oynasın bence göztepe maçında ileri uçta sebebi ise mohamed biraz daha gol atamazsa sosyal medya biterecek çocuğu korumamız lazım mohamedi o yüzden kötü oldu Falcao nun sakatlığı en kötü Halil falan oynasın daha fazla yıpranmasın mohamed

    YanıtlaSil
  2. Hemen olmasa da bir süre sonra yüz maskesi ile filan oynayabilir sanırım. Mustafa'nin daha özgüvenli oynamasina imkan sağlar umarım.

    YanıtlaSil
  3. Fatih hocanın ardında olan Teknik sorumlulara güvenmiyorum. ne zaman fatih hoca ceza yese LEvent şahin geçiyor takımın başına fakat güven vermeyi bırakın umut bile vermiyor. adam klasik devam ediyor. gol arıyorsun Falcaoyu maça almıyorsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoca seçiyor onları da, günahı ona yazar :(

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir