15 Nisan 2021 Perşembe

Halil Dervişoğlu bugünler adına gelmedi mi?


Mostafa Mohamed covid, Falcao ve Onyekuru sakat, Babel cezalı. Hücum tarafında eksikler çok görünse de, mazeret olacağını düşünmüyorum. O rotasyonda el güçlü çünkü, birçok alternatif var. Sağ bek konusu mazeret olarak kabul edilir, orada Şener Özbayraklı'ya kaldın. Hücum tarafında ise şu an için dahi çeşitli alternatifler üretirsin. Halil Dervişoğlu bugünler adına gelmedi mi? Sahne onun, çıksın oynasın. Potansiyelinden söz ediyoruz ya, gelecek sezonlar adına mesajını versin.

Fırsat bu işte. Halil Dervişoğlu'nun şu an için önü açıldı ve forma normal şartlarda onun olmalı. Ortada bir Ozornwafor durumu da yok, şans verilen futbolcu. Çıkıp oynayacak ve iyi oynarsa ne ala. Vereceği iyi görüntü, gelecek sezonlar adına da futbolcu üzerinden devam etmemizi sağlar. Bonservisini almak için ihtimal oluşturmayı deneriz. Genç ve potansiyelli isim sonuçta. Geçmiş haftalarda şans bulsa da, gerçek anlamda izlenim elde etmek zordu. Göztepe maçı fırsat olacak.

Hücumu bütün anlamıyla düşününce de alternatif sahibisin. Sağda Oğulcan Çağlayan ya da Feghouli, solda da Kerem Aktürkoğlu ya da Arda Turan oynayabilir. Kerem Aktürkoğlu oynasa keşke, onun adına da fırsat olurdu. 11 oynadığı tek maç var, onu da sürükledi. Sürekli son 10 - 15 dakikalarda, kurtarıcı rolüyle oyuna giriyor. Sürekli de pozisyon içinde, zorluyor, imkan oluşturuyor. Goller gelmeyince tepki olmasın, orada aldığı sorumluluk dahi mühim.

Ayrıca o pozisyonu 90. dakikada yakalamakla, 25. dakikada yakalamak arasında fark var. 25. dakikada ayaklar titremez, gol gelir. Çok işlevli, yeteneğinin ucu açık. Bu maçta da iyi görüntü verirdi. Yeter ki ısrar edilsin, forma onun olsun. İyi performansın ardından ertesi hafta yine eski isimlere dönülmesin. Varlık içinde yokluk çekiyoruz resmen. Elde potansiyeller olmasına rağmen, tam anlamıyla kullanabilmiş değiliz.

7 yorum:

  1. Bence de Halil Dervişoğlu oynamalı fakat santraforsuz kaldık demek doğru olmaz. Trabzon maçını Oğulcan Çağlayan en uçta oynarken kazanmıştık. Kerem de farklı tarzda bir alternatif.

    YanıtlaSil
  2. Kullanabilsek bekler haricinde iyiyiz de, kendi kendimizi zora sokuyoruz hep. Halil umarım kendini gösterir, seneye de alınır. Değerli bir oyuncu.

    YanıtlaSil
  3. Hoca yardımcılarına danışır.Oğulcan oynasın diyenler olur,Halil oynasın diyenler olur.Son kararı benim daha iyi bir fikrim var diyerek Hocamız verir ve forvette Gedson oynar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. (Emre)
      Guzel yorum :)
      Ama benim tahminim yardimcilari her zamanki gibi "en iyi siz bilirsiniz hocam" derler ve ise yaramaz olmaya devam ederler.
      Ve forvet Onyekuru olur.

      Sil
    2. Halil oynar bu sefer. Şans verdiği isim çünkü.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir