4 Nisan 2021 Pazar

Ozornwafor oynasaydı, 6 ya da 7 gol mü yiyecektik?


Sorunun basitliği kadar, cevabın da basit olduğunu söylemek lazım. Daha kötüsü olmayacaktı, bunu da herkes biliyor. 2 stoperin yok, kağıt üzerinde 2 stoperin kalmış. Bazı futbolcular vardır, birkaç yeri yedekler. Öyle bir ismin de yok ki stoper oynatasın. E haliyle elinde kim varsa o oynayacak. Ozornwafor bu maçta oynamayacaksa neden kadronda? Ya da neden Emin Bayram'ı kiraladın, sezon başı Ahmet Çalık'ı sattın?

Ozornwafor neden transfer edildi konusuna girmem. Bu tarz isimleri alırsın, ya tutarsa dersin. Seni üzen maliyeti yok. Geçen sezon kiralama maliyeti dahi, geldiği bonservisi çıkardı. Bu sezon kadronda, Ocak ayında göndermedin. Kaldığına göre beklentin var demek ki, düşünüyorsun bu adamı. 4. stoper olarak takımda tuttuysan, 4. stopere oynama imkanı geldiğinde onu kullanacaksın. Bu yazılınca, oyuncuyu siz mi tanıyorsunuz deniyor. Tanımaya ne gerek var ki.

Gedson Fernandes'in kaç kez stoper oynamışlığı var? Oynattın ve 45. dakikada vazgeçtin. İlk golde hatası malum. Suç bulamazsın adama, onu orada oynatan da hatayı arayacaksın. 2. yarıda da Şener Özbayraklı'yı denedin, sonuç yine değişmedi. 2. yarı ne oynadık onu anlamadım bile. İflas yani, neresinden baksak elimizde kalıyor. Olay Ozornwafor'u kazanıp kazanmamak da değil. Bu şekilde kazanamayacağın gibi, kafadan kaybetmişsin zaten.

Anlamıyorum gerçekten. Onca transfer yapıldı ve biz hala kim nerede oynar diyoruz. Bu kadar adam alıp, hatta kiralayacağına 1 tane stoper alsaydın. Madem Ozornwafor'a güvenmiyorsun, neden takımda tuttun. Futbolcuya da yazık, 1 yılı çöp oldu. Transfer politikası da iflas yani, Ocak ayında yapılan her şey, kurulu düzenin yıkılmasına yol açmış. Kendi kazandığını, kendi ellerinle siliyorsun. Kim için, ne için?

12 yorum:

  1. Beni üzen şey şu, devre arasında o kadar transfer yapıp ffp sözleşmesini risk ettik sonuçta da bir ay geçmeden şampiyonluktan olduk. Takım darmadağın oldu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne transferi abi? yönetim kimi aldı ki? takım çok eksik :( bjk yıldızlar karması.

      Sil
    2. Bu tablo da değişecektir mutlaka, yenilenme şart.

      Sil
  2. Hocanın dönem dönem formsuzluğu oluyor. Öyle bir dönem yaşıyoruz. Buna neden olan saha dışı faktörler de var. Belhanda olayı, yönetim tarafından yalnız bırakılması, FB ve TFF tarafından yapılan saldırılar vb hocayı dağıttı bu sene. Oysa yıllarca bunların gayet başarıyla üstesinden gelmişti.
    Bu sene bitti. Sakin kafayla kalan maçlarda gelecek seneye yönelik çalışmalar yapılmalı. Ama ilk adım sukunet.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoca kendisi de saha içine kafa yormuyor artık. kavga etmek istiyor cevap vermek istiyor. çok basit. sportif direktör olsun istediğini yapsın. saha içine hoca getirsin.

      Sil
    2. Kafa yormadığına inanmıyorum da, kafa yorma şekli yetmiyor diyelim. Şu an ipler de kopunca, tüm odak kayboldu.

      Sil
  3. hocayı çok severim ama artık kredisi bitiyor. sonuçta kendisinin de dediği gibi aslolan galatasaraydır. önümüzdeki sezonda o olmalı ama yine başarısızlık olursa da son sezonu olmalı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocanın kredisi sonsuz, bitmez. Lakin yeni dönemde olmalı mı, artık bence de olmamalı.

      Sil
    2. Kredisi falan bitmiyor zaten bitti üzerine de borçlandı bile fazlasıyla. Bırak önümüzdeki sezon olmasını bu sezonun kalanında bile olmamalı. Yeter artık acı çekmekten bıktık. Hiç bir maçta favori değiliz her takım kaç atarız diye çıkar oldu karşımıza. Son maçlarda 9 gol yedi bu takım ve gol atamıyor. Hala ne gelecek sezonundan bahsediyorsunuz? Dünyanın transferi geldi hepsi mi kötü? Hala daha açık olsa transfer oyuncu almaya doymayacak hoca. Ama bi altyapıya bakayım gençlere şans vereyim takımın kondusyonunu yukarı çekeyim gibi bir derdi yok. Başarısız sayılması için ne yapması gerekiyor? Takımı küme düşünmesini mi bekleyeceğiz? Bir de sipariş haber yaptırıyor yok fiorentina istiyor falan diye. Git abi o kadar istiyorlarsa.

      Sil
    3. İşte talihsizlikten kastım buydu :(

      Eleştiriler doğru da tarz o kadar yanlış dille ifade ediliyor ki. Sipariş haber kısmı yok bu arada, Fiorentina net istiyor.

      Sil
    4. kredisi neden bitmesin ki ? kredi bu, biter tabi. sevgi saygı değil ki. sevgimiz sonsuz ama aslolan da galatasaray olduğu için kimsenin kredisi sonsuz olamaz. zaten sen de yeni dönemde olmamalı derken bi nevi kredisinin bittiğini söylüyorsun işte.

      Sil
    5. Kredi bitmez, hatta hocanın değeri kredilerle ölçülmez.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir