28 Mayıs 2021 Cuma

Mevcut Galatasaray yönetimi bazı kararlar alıyor da, bu kararları neye göre alıyor?


Mevcut Galatasaray yönetimi bazı kararlar alıyor da, bu kararları neye göre alıyor? Bunu sorguluyorum ister istemez. Çıkan haberlere bakınca, alınan o karalarda sorun görünmese de, bunu ne zaman, hangi plan doğrultusunda yapacaklar? Yarınları yok çünkü, artık onlar olmayacak. Yine de yarınları yokmuş gibi hareket edip, uzun yıllar yönetimde kalacaklarını düşünerek mi gelecek sezonu kurguluyorlar. Yazım işte, ön elemeler kapıda ve bu takım ne zaman, hangi futbolcularla hazırlıklara başlayacak?

Falcao ve Feghouli'ye bonservislerinin verileceği yazılmış. Her yönetimin yapmak isteyeceği iş bu. Bir an önce yapmak lazım da, bu futbolculara kabul ettirebilecek misin? Takımın en çok maaş alan 2 futbolcusu. Kim talip olacak, nereye gitmeye karar verecekler? 1 yıllık sözleşmelerinin kalması, garanti bir ücret bulmaları durumunda ayrılıklarına sebep olabilir. Bunu da bulabilmek biraz futbolcunun isteği. Zor yani.

Saracchi, Etebo, Onyekuru, Linnes ve Şener Özbayraklı ile yolların ayrılacağı da söylenmiş. Saracchi ve Onyekuru konusu neye göre karara bağlandı mesela? Fatih Hocanın, kongre sonrası devam edeceğini düşünüyorum. Belki de bu isimlerle devam etmek istiyordu, bilmiyoruz ki? Onyekuru konusunda ben de öncelik değil diyorum da, benim görüşüm önemsiz. Hoca ne düşünüyor. Bu adamın opsiyon süresi bitecek mesela. Hadi diğer isimlerle yola devam etme, az çok tahmin ederiz.

Diagne de 7-8 milyon avro karşılığı satılacakmış. Satalım da, bu paranın kulüp içinde kalacağının garantisi var mı? Belki de gider ayak, kendi alacaklarını tahsil edecekler. Dursun Özbek'in alacaklarını yıllarca vermemek için debelenen bir yönetim bu. Kendi alacakları için direkt hamle mi yapacaklar mesela? Alacaklarını elbette tahsil ederler de, neden acele? Bu yönetimin bonservisli ne birini almasını isterim, ne de satmasını. Çünkü maddi konularda asla güvenmiyorum kendilerine.

2 yorum:

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir