29 Mayıs 2021 Cumartesi

Mevcut isimler üzerinden bir ön eleme kadrosu oluşturayım dedim de


Villarreal'in Avrupa Ligi'ni kazanmasının ardından, Şampiyonlar Ligi ön elemelerini 1 tur daha erken açacağız ve 3 ön eleme turu oynamış olacağız. Oynayacağımız ön eleme turunun da tarihi 20 - 21 Temmuz'a geliyor. Şu an kongre süreci var, Fatih Hoca'nın sözleşmesi bu ayın sonunda doluyor ve takımın mümkün olan en erken sürede hazırlıklara başlaması lazım. Daha bu işin bir de transfer ayağı var. 

Şu an, anlaşması bulunan, mevcut isimler üzerinden bir ön eleme kadrosu oluşturayım dedim de;

Muslera
Yedlin Luyindama Marcao S.Luş
Taylan Feghouli Kılınç
Oğulcan Babel Kerem

Forvete Falcao ya da Diagne'yi de yazabilirsiniz. Omar dönüyorsa da, Yedlin ile o rotasyon oldu diyelim. Sözleşmesi biten isimleri de düştüm, geriye bu kadro kaldı. Alpaslan Öztürk, Aytaç Kara gibi isimler için henüz resmi açıklama olmadığı için yazamıyorum. Mostafa Mohamed ise, ilk ön eleme tarihinde Milli Takım'ı ile birlikte olacağı için yok. Geriye kalan kadro bu işte. Şimdi ne zaman hazırlık yapılacak da, transferler ne zaman, neye göre yetişecek?

Mustafa Cengiz'in Galatasaray'a verdiği zarar bu işte. Seçimi iptal değil de ertelemiş olsalar, 6 Haziran'da bu iş biterdi. Şimdi ise 19 Haziran'ı bekleyeceğiz. Takımın ise ayın 10'u ile 15'i arası toplanması gerekiyor. İnat uğruna, Fatih Hoca'nın var olan opsiyonu dahi yürürlüğe sokulmuyor. O tarihlerde takımı kim hazırlamaya başlayacak, bunun planını kim yapacak? Transfer işi de cabası, kim, hangi zamana yetişecek?

Bu takımı geçen sezon orta sahasız bırakıp zayıf kılan, öncesinde de forvetsiz bırakıp, Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkamamasını sağlayan bunlardı. Şimdi de teknik direktörsüz, plansız, programsız bırakıyorlar ve az olan ön elemelerdeki ihtimali daha da sıfırlıyorlar. Niye mi Galatasaray tarihinin en kötü başkanı, bu yüzden. İsmini vermekten korkan, troll takipçileri de burada gelip hocaya laf söyler. Ben de ilk kelimeyi görür görmez yorumu yayınlamam, hepsini okumama gerek yok. Bu da benim keyfim olsun.

10 yorum:

  1. Ellerin dert görmesin
    Çok güzel yazmışsınız...

    YanıtlaSil
  2. Tahminim Ömer ve Akbaba ile imzaların atıldığı ama taraftar tepkisi sebebiyle seçim sonrası açıklanacağı yönünde. Bu isimleri de yazabiliriz bence. Luş'un oynamasını çok isterim ama sol beki ona emanet etmemişlerdir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ömer Bayram için neden tepki oluyor ki, ben de onu anlamıyorum :(

      Sil
  3. Çürük elmalardan iyisini seçmek zorunda kalıcaz, haziran ayı içerisinde sözleşmesi bitenler gidecek bir yerlere bonservis vermek zorunda kalıcaz ama nasıl vericez onu da hiç bilmiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Transferler bir an önce bitmek zorunda, yoksa iş çok zor.

      Sil
  4. Abdurrahim Albayrak sırf seçimde birinin listesine girebilmek için seçimi iptal ettirdi. Tabii Mustafa Cengiz'le birlikte hareket ederek... Halbuki seçime girseler bile kazanamayacaklarını kabul etmeleri gerekiyor. Üç aday varken şimdi aday sayısı 6'ya çıktı gelen başkan kim olursa olsun güçsüz bir yönetim olacak bu da Galatasaray'a verilmiş başka bir zarar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Galatasaray'ın geleceğini ateşe attılar. Üyelerin bunu görmesi gerekiyor işte.

      Sil
  5. Emin Bayram,Yunus,Gökay,Abdussamed ve Atalay gibi gençler de var.Bu sezon iyi süre aldılar.Umarım bu yoklukta kendilerini gösterirler.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir