3 Haziran 2021 Perşembe

Bu imza Fatih Terim'in


26 kişilik kadro açıklandı ve Gökhan Akkan, Efecan Karaca, Mahmut Tekdemir, Halil Akbunar'la yollar ayrıldı. 3 ismi az çok tahmin ediyorduk da, Halil Akbunar tercihi (eğer sakatlık yoksa ki, yok görünüyor) yanlış oldu. Performansıyla hak etmesi bir yana, sol beki de yedekleyebilmesi önemliydi. Rıdvan Yılmaz ışık yakmadı, Umut Meraş orada tek görünüyor. Abdulkadir Ömür'ü hiç hazır bulmadım, o dışarıda kalmalı diye düşünüyordum.

Bunu da yazınca Trabzonsporlular ayağa kalkıyor. Oysa ne alakası var. Futbolcunun yeteneğine kimsenin söz ettiği yok ki. Büyük bir yetenek olsa da, sık ve ciddi sakatlıklar yaşadı. Yeni yeni geri dönüyordu, bu da onu şu sıralar iyi kılmadı. Hazır değil yani, şu an ayakta kalmakta dahi zorlanıyor. Haliyle de elinde hazır isim varken, hazır olmayanla devam edilmemesini düşünmek kadar doğal bir şey yok.

Taylan Antalyalı, Kerem Aktürkoğlu ve Halil Dervişoğlu'yla alakalı da konuşmak isterim. Şenol Hocanın ısrarla devam ettiği isimler yanında, böyle yeni isimlere de şans veriyor olması güzel. Performanslarıyla hak ettiler çünkü, gelecek adına da kıymetliler. 3 ismin de Fatih Hoca imzası taşıdığını tekrar söylemek lazım. Eleştiri zamanı eleştiri yapıyorsak, şu noktada hakkını vermek lazım. Kimi eleştiri değil de nefret kusuyor, onları zaten yok sayıyorum. Yok hükmünde olduklarından, yorumları da blog'da yayınlanmamaya devam edecek.

Taylan Antalyalı için "acaba alternatif olur mu" diye düşünürken, Milli Takım seviyesinde 6 numara olduğunu görüyoruz. Kerem Aktürkoğlu desek geçen yıl 3. Lig'deydi, bugün Milli Takım. Halil Dervişoğlu da son durumuyla Ümit Milli Takım'a bile giremez haldeydi, şu an Milli Takım. Doğru zamanda, doğru dokunuşlar buna sebep. Özellikle gençler açısından "iş futbolcuda bitiyor, formayı almak onların elinde" diyordum ya, dediğim bu işte.

14 yorum:

  1. Abi halilin çıkarılması fahiş hatadır ya bu sezon ligteki en iyi Türk kendisi bi önceki hazırlık maçlarında çağrıldı oynatıldı fena da değildi büyük yanlış yapıldı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En iyi Türk o mu bilmem de, burada olmayı hak ediyordu.

      Sil
  2. Klasik Şenol hoca isme önem verir. Risk almaz.

    YanıtlaSil
  3. Abi kabul et bir ara sende elesetirinin dozunu kacirmistin hatta "yeni yapilanmadan" falan soz ediyordun iman da teknik direktor degisikligiydi :)
    Cok Sukur ki o dusuncenden dondun ya da anlik bir durumdu
    Fatih hocamizin bizde kredisi bitmez kendisi gidecegi zamani bilir aslinda kendi adina gucsuz hissederse yapamadigini anlarsa o zaman gider
    In se Allah biz istedigimiz (Burak Elmas) yonetim secilir de biran once isimize bakariz
    Hocayla yeni zaferlere dogru yol almak adina umarim gec kalmayiz daha bir sezonun basarisiz olmak istemiyoruz :)
    Alisik degiliz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eleştirinin dozunu kaçırmadım, bildiğin şuurumu yitirdim o dönem. Yönetim etmenini hiçe sayıp, hocaya sert eleştiri yaptım. Utanıyorum.

      Sil
  4. Fatih hocam klasını konuşturdu ama Akbunar'da olsaymış iyi olurdu çünkü gayet iyiydi

    YanıtlaSil
  5. Abdülkadir ve Rıdvan çıksa daha iyiydi ama Rıdvan'ı çağırmışken geri adım atmış olmak istemedi bence. Abdülkadir de seyahate çıkmış olacak sanırım şu an hiç hazır değil. Efecan da Halil de ondan daha fazla katkı verilerdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Abdulkadir Ömür çıkmalıydı bence, hiç hazır değil çünkü.

      Sil
  6. Taylan ve Okay özelinde maça göre mi başlangıç seçecek yoksa birisi ile devam edip diğerini hamle olarak sürekli kenarda mı tutacak çok merak ediyorum. İkisini aynı anda oynatacağını düşünmüyorum açıkçası, üst üste biniyorlar. Taylan artık tam bir 6 oldu gerçekten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okay Yokuşlu oynar. Net 6 çünkü, fiziği değerli.

      Sil
  7. Burası yeri mıdır bilmem ama diagne Halil takasindan bahsediliyor. İnşallah olur öyle birşey. Halil+pâra

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kongre sonrası konuşulacak bir konu bence. Yine de blog yazısı yazdım konu ile alakalı. Gün içinde yayında :)

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir