21 Haziran 2021 Pazartesi

Bunun adı Galatasaray refleksidir


Türlü kaosun içinden çıktık. Başkanlık seçimi zaten başlı başına karmaşa. Geçen sürede, Mustafa Cengiz yönetiminin enkazı da cabası. Atlattık bugünleri, şu an her şey istediğimiz gibi başladı. Burak Elmas seçildi, Fatih Hoca da geri döndü. Beşiktaş, Sergen Yalçın'la hala anlaşabilmiş değil mesela. Fenerbahçe desek, yeni teknik direktör kim olacak bilmiyordur. En büyük kaosu biz yaşasak da, istediğimiz olduğu an, işler nasıl rayına girdi görüyoruz. Bunun adı Galatasaray refleksidir.

Fatih Hoca, mekan sahibidir. Bu dönemini de, 5. Fatih Terim dönemi olarak adlandırıyorum. 4'ün devamı değil, yepyeni dönem. Kendi de diyor, sanki 2-3 yıldır ayrı kalmış da geri dönmüş gibi hissediyor. Yaşadığı heyecanın tadı bu. Fatih Hoca heyecanlıysa da, neler olacağını az çok biliyoruz. Burak Elmas döneminden beklentimiz yüksek. Bu birliktelik, en azından şu aşamada çok güzel olaylara gebe. Bu haftanın da oldukça hareketli geçeceğini düşünüyorum.

İlk idmanı izledik. Futbolcular yine hocanın gözünün içine bakıyor. Bir anda Florya'daki sinerji değişti ve mutluluğu gördünüz. Kötü bir dönemi geride bıraktık, şimdi daha pozitif olma zamanı. Transferler gelecek, çekirdek yapı değişiyor, hocanın önü açılacak, saha içine net anlamda odaklanması sağlanacak. Herkes işini yaptığında, zaten sorun kalmıyor. Hocanın odağı saha dışına kaydı da, buna sebep olanları neden konuşmuyoruz?

Yeni dönem adına umutluyum. Fatih Hoca, Florya'ya indiğine göre de, sezon bizim adımıza şimdi başlıyor. Ufukta PSV maçları var. Transfer konusunu büyük oranda, 1 Temmuz'a kadar çözmek zorundayız. Bu isimleri kampa yetiştirmek çok önemli. Sadece PSV maçlarını da düşünmeyin, elensek dahi, ön eleme temposu yüksek ve Ağustos ayı bu anlamda yoğun geçecek. Aksiyon bir an önce gelişmeli.

8 yorum:

  1. Yönetimin takıma ve teknik ekibe destek vermediği dönemde 2 gol averajla şampiyonluğu kaybetti bu takım.Sağlam bir yönetim ile neler olacak göreceğiz inşallah.

    YanıtlaSil
  2. Arkasinda güçlü bir başkanla çalıştığında hep daha başarılı oluyor hoca. Umarım güzel bir işbirliği olur aralarında.

    YanıtlaSil
  3. Galatasaray gerçekten çok dinamik yapıya sahip bir camia. Kulüpte kısa süre içinde her şey değişebiliyor. 1 ay içinde tüm negatif hava tam tersine döndü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Refleks kelimesini sık sık kullanmam da bundan :)

      Sil
  4. Galatasaray gerçekten çok farklı.Besiktaş şampiyon olan hocası ile 1,5 aydır anlaşamadı.Fenerbahçe aylardır teknik direktör sorunu yaşıyor.Bizde ise kontratı olmayan Fatih Hoca ve Arda Turan idmana çıkıyor.Bircok rakip takım taraftarı imrenerek izliyor bu durumu.Emre Akbaba'dan da beklerdim aynı tepkiyi ama Arda'nın yaptığını yapmadı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz kaostan çıkarız, gerekirse güçlenerek hem de.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir