1 Haziran 2021 Salı

Galatasaray'ın sol beki yok diyoruz da, şu an sağ beki de olmayabilir


Galatasaray'ın sol beki yok diyoruz da, şu an sağ beki de olmayabilir. Yedlin'in Gold Cup'a gittiğini ben de atladım ve Temmuz ayında olmayacak gibi görünüyor. Omar da dönecek mi, dönmeyecek mi bilinmiyor. Temmuz / Ağustos gibi döneceği söylense de, sahada görmeden inanmam. Umarım tam olarak iyileşmiştir, çünkü ihtiyacımız olacak. İşin özü, sol bekte olduğu gibi, sağ bekimiz de olmayabilir. Ön eleme maçlarında ne yapacağız inanın bilmiyorum.

Ne beki, teknik direktör durumu belli değil diyenler de olabilir. Takım, Haziran 15'de hazırlıklara başlayacak gibi görünüyor. Kim hazırlayacak o da ayrı muamma. Geçen günlerde Fatih Hoca, Florya'daydı. Bunun planını mutlaka yapmıştır da, 4-5 gün yine boşluk olacak. Kongrenin istediğimiz gibi gideceğini düşündüğümden, Fatih Hoca'nın 20 Haziran'da görevine başlayacağını düşünüyorum. Transfer planına kadar her şey tamamdır. Temmuz ayına kadar, o 10 gün içinde çok hareketli bir gündem bekliyorum. Belki de hiç olmadığı kadar.

Mevcut kadro üzerinden, olasılıkları yazmıştım. 2 bekin yok, forvetin bol, orta sahan alternatifsiz. Hatta 3. stoperi bulmakta da zorlanıyorsun. Copa America yapılsa, Muslera dahi şüpheli. Büyük kaos var, bu kaostan da sağlıklı bir şekilde çıkabilirsek, Galatasaray seviyeyi başka bir yere taşımış olacak. Özel bir gündem içindeyiz ve mevcut yönetimin de Galatasaray'ı aşağı çekmeye çalıştığını unutmayalım. Çekmeye çalışmasalar, şu an Fatih Hoca'nın opsiyonu kullanılmıştı.

Bütün kupalar da aksi gibi bu döneme sıkıştı. Euro 2020, Copa America, Gold Cup, Olimpiyatlar. Afrika Uluslar Kupası yok iyi ki, o da olsa tam olacaktı. Luyindama'yı falan da o tabloda yok sayabilirdik. Her yer kaos, her açıdan bir zorluk çekiyoruz. Ancak bu kadar üst üste gelir işte. Bunu düşünmeden hareket etmek gerçekten inanılmaz. Manchester United'in kupayı alamaması sonrası, planlar o kadar sıkıştı ki.

5 yorum:

  1. Ömrümde bi defa Manchester United'i destekledim sırf bu yüzden onda da gittiler kaybettiler :)

    YanıtlaSil
  2. eşref hamamcıoğlu ve yiğit şardan hariç fatih hocayı istemeyen var mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eşref Hamamcıoğlu istemiyor değil, öyle düşünmüyor. Sadece projesi farklı, hoca onu kabul eder mi çok emin değilim.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir