6 Temmuz 2021 Salı

Arda Turan'la devam ediyor olmak doğru karar


Bu tarz yapılan "imza törenlerine" hasret kaldığımızı tekrar ekleyeyim. Başkan da dahil olmak üzere, yönetim içinden kimse yok. Kimse şov, reklam ya da prim peşinde değil yani. Bir önceki yönetim öyle şovlar kovaladı ki, en son imza töreni sırasında "başkana canlı yayın bağlantısı" dahi görüyorduk. Ondan öncekilerde de, 4 kişi futbolcuyu sarmalamış, şov peşindeydiler. Neyse ki o kötü günler geride kaldı. Biz böyle iyiyiz.

Arda Turan'la sözleşme uzatılacağını herkes biliyordu. Biri çıktı, yüzde 100 zam alacak dedi ve Fatih Hoca'yı sevmeyen kesimler nedense haberi sahiplendi. Arda Turan üzerinden, Fatih Hocayı yerden yere vurmaya kalktı. Haberi yapan kişiye baksalar zaten sorun yok. Bakıyorlar gerçi, başka zaman inanmazlar. Ama inanmak istiyorlar ya, bir yerden vuracaklar. Haberi sahiplendiler nedense. Gülüp geçiyorum.

Arda Turan'la uzatılması gereken sözleşmede geç bile kaldık. Prosedür tabii de, bekledik işte. Takımla çalışıyor, hazırlık maçına da çıktı. Takımda kalacağını herkes biliyordu. Kalması da gerekiyor. Atletico Madrid'deki Arda Turan mı bekleniyordu bilmiyorum. Geçen sezon takıma katıldığında, saha içi noktasında hiç beklentim yoktu. Kendim için konuşayım, beklentimin fazlasıyla üzerine çıktı. Saha dışı etkisi ayrı da, saha içinde de etki etti.

Belki bu sezon, geçen sezon olduğu kadar şans bulmayabilir. Yine de takım içinde olması önemlidir, an gelir sahne alır ve tecrübesini sahaya yansıtır. Maçların son 15 - 20 dakikası adına, oyunu tutmak isterken döneceğimiz isimlerden biri. Bu sezonun sonunda da teknik ekibe katılır diye düşünüyorum. Zaten bir antrenör gibi hareket ettiğine, bu işi de iyi yapacağına eminim. Hazırlanıyor, gelecek onun. Arda Turan'la devam ediyor olmak doğru karar.

10 yorum:

  1. Ben transfer açıklamak için 19.05'in beklenmesini gereksiz buluyorum. Sen ne düşünüyorsun ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçma sapan bir olay maalesef. Bunu geçen sezon da sıkça yazdım.

      Sil
  2. 4m-8m muhabbeti çok saçma bu adama 1 lira bile sunsan kabul eder. Ardayı 4m-8m ne zengin eder ne fakir eder arkasında koşacak olsa fatih hoca istemez zaten

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Söylediğim gibi işte. Maksat nefret kusmak :)

      Sil
  3. umarım sadece son yarım saat oyuna girer.
    yenik ya da galip olalım o önemli değil. iki durumda da işe yarar.
    ama yarım saat kotası olmalı tüm sezon.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu hoca en iyi şekilde ayarlayacaktır. Geçen sezon ayarladığı gibi.

      Sil
    2. geçen sezon ilk 11 koyarak birçok ilk devreyi çöpe attı hoca. özellikle de son haftaki malatya maçı.

      Sil
    3. Birçok maçı diyemem. Ligin ilk yarısı özellikle gayet iyiydi. Son maç için haklısın.

      Sil
  4. Kamp dönemini iyi geçirip maçlarda fiziksel olarak daha sağlam kalabilirse ciddi katkı yapabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka saha içi katkısı olur, beklentim var.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir