20 Temmuz 2021 Salı

Avrupa'da ilerleyebilmeyi özledik


PSV'yi elersek, Şampiyonlar Ligi ön eleme 3. turunda Celtic - Midtjylland eşleşmesinin galibiyle oynayacağız. PSV'e oranla daha makul bir eşleşme görünüyor da, iş PSV'i geçmekte. Maalesef beklediğimiz transferler gecikti ve düşündüğümüzden eksik bir kadro olacak. Favori olmasak da, şansımız yok değil. Elimizden geleni yapacağımıza inanıyorum ve tur adına tüm şartları zorlayacağız. Kötü senaryoda dahi, Avrupa Ligi ya da Konferans Ligi de olsa, gruplara kalmak ve tur atlayabilmek lazım. Avrupa'da ilerleyebilmeyi özledik.

PSV maçının kadrosu açıklandı. 24 saat önceye kadar, 2 yeni isim daha ekleme olanağı var. Transfer bekleniyor, 2 değişiklik mutlaka olacaktır. Tabii o 2 ismin de, hazır olarak gelmesi lazım. Takımıyla kampa katılmış, hazırlık maçları oynamış olmalı ki, direkt sahaya sürelim. Gerçi orada da takım uyumu olmadan zor. En azından maç kadrosunda olur da, Gedson Fernandes harici yeni bir transferin, en azından ilk maçta 11 başlamasını imkansız görüyorum.

Olabilecek 11'i az çok yazmıştım. 2 tane covid vakası da oldu ve zaten dar olan yapı, bence daha da daraldı. Sekidika'yı sağ bek izleyebiliriz mesela. Sol bekte Ömer Bayram ya da Emre Taşdemir'in oynaması mecburi. Onun dışında kalan isimleri dizdiğimizde, çok da sorun görünmüyor olsa da, bu sefer de kaliteyi tartışacağız. Favori değiliz, bu açık. Yine de elimizden geleni yapıp, tur adına şartları zorlayacağız.

Transferlerin geciktiği doğru olsa da, PSV maçını düşünüp, bir an önce bu maça yetişsinler diye, panikle hareket etmemek doğruydu. Bir liste var, hoca da acele etmeden, o listedeki isimler olsun istedi. Bunun adına da şartları zorladılar, zorlamaya devam ediyorlar. PSV maçıyla sezon bitmeyecek çünkü. Maalesef genel kurulun ertelenmiş olması, bizi o kadar zora soktu ki. Tabii başkanın transfer açıklaması beklenti yarattı. O açıklama olmasa ve bu durum iyi ifade edilse, taraftarın telaşı da olmayacaktı.

4 yorum:

  1. Fırsattan istifade üç beş daha fazla kazanmak isteyenlere prim tanımaması önemliydi takımın.

    YanıtlaSil
  2. Eskiden sağlam yürekli yetenekli yerli iskelet vardı. Terim 'in olmadığı ama Galatasaray'ın genetiğinin olduğu 92-94 arasında suat hamza yusuf tugay arif hakan kubilayli takım manchesterı barcayi frankfurtu yenebiliyordu 3 ortalama yabancıyla. Bugün için yetenekli dediğimiz yerliler eskileriyle mukayese edilmez Galatasaray özelinde yazıyorum arda tugay emre fatih okan arif vs gelmedi alttan yada ligden alamadık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugün olur mu o rotasyon desek, zor. Jenerasyon işi biraz da.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir