21 Temmuz 2021 Çarşamba

Halil Dervişoğlu'nu unutmadık


Halil Dervişoğlu'nu unutmadık. Şu aralar transfer gündemi "onun adına" sönük gibi dursa da, bu işin de zamanı var. Brentford, kendisini kampta görmek istediği için bekliyoruz. Takımda kalacağını, şu aşamada Premier Lig'de tutunabileceğini düşünmüyorum. En kötü ihtimalle yine kiralanacaktır ve başka yerde "piyasa" yapması beklenecektir. Galatasaray ve Fatih Terim onun adına doğru adres. Şans buldu, bunu iyi değerlendirdi ve ciddi gelişim sağladı. Sonrasında da Euro 2021 zaten. Büyük bir Fatih Terim imzası.

Şu kamp dönemi geçsin, hamle gelir. İş Ağustos ayına doğru kaydı zaten, o uçan kaçan piyasa da düştü. Euro 2021'e medet umsalar da, Türkiye'nin hayal kırıklığı, bekledikleri piyasası oluşturmadı. Onlar da bildikleri, güvendikleri yere bu futbolcuyu vereceklerdir. Halil Dervişoğlu da Galatasaray'ı istiyor, babasının açıklamaları malum. Fatih Hoca, bu tarz futbolcular adına oldukça değerli. Halil Dervişoğlu'nun gelişiminin devam etmesi adına, Galatasaray'a geri dönmesi olmazsa olmaz.

Falcao'dan çıkmaya çalışıp, Diagne'yi de kadroda düşünmüyoruz. Takımla idman yapıyor, maç kadrolarına giriyor olmaları bir şey değiştirmez. Bir şekilde de bu ayrılıkları yaşamalı ve nefes almalıyız. Bu ayrılıklar gerçekleştikten sonra da, Halil Dervişoğlu'nu döndürmek elzem olacak. 2. bir forvet düşünmüyorum, kafamdaki tek alternatif diyeyim. Bir şekilde gerçekleşeceğini düşünüyorum çünkü.

Brentford'un 5 milyon avro'lara düştüğü söyleniyordu. Bu iş de 4-5 milyon avro civarına biter diye bakıyorduk. Zorunlu satın alma opsiyonu bu rakam olursa da kabul edilebilirmiş. Mutlaka araya girenler olacaktır, Beşiktaş'ın tutumu malumunuz. Yüzde 50'si için 7 milyon avro önerebilirler yine. Bunlara aldırış etmeden, işi bitiriyor olmak gerek. Konuşuluyordur mutlaka. Unutmadık yani, zamanı var.

4 yorum:

  1. Diagne ile takasa girmezler mi acaba? Falcao giderse Benjamin Tetteh 'ı alalım

    YanıtlaSil
  2. Şu an orası çok kalabalık duruyor. Hiçbirisi Halil tarzında oyuncu olmasa da önce Falcao ve Diagne'den birisini göndermek daha mantıklı sanki

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir