2 Temmuz 2021 Cuma

Süleyman Luş'u umarım forma giyme garantisiyle birlikte kiralamışızdır


Şu an A takımda şans bulması imkansız olan gençlerin, beklediğimiz gibi kiralık transferleri gerçekleşmeye başladı. İlk olarak Süleyman Luş, Bandırmaspor'a kiralandı. Abdussamed Karnucu'nun da Bandırmaspor'a kiralanacağı söylense de, o iş iptal oldu sanki. O da başka bir takıma gider. Bu tarz birçok ismin kiralanacağını göreceğiz. Tabii bizim bu tarz kiralamalarla alakalı beklentimiz çok daha farklıydı.

Burak Elmas yönetimi göreve geleli çok daha yeni. Bahsettiği 1481 projesi de şu ara yürürlüğe girmeyecek gibi, zaman lazım. Sadece Fortuna değil, Avrupa'nın birçok önemli liglerindeki kulüplerle çeşitli anlaşmalar yapıldığı ve bu kulüplerle iş birliği yapılacağı söylenmişti. Bu tarz potansiyelli gençleri ülke içinden ziyade, Avrupa'daki liglere kiralarız diye düşünüyorduk. O iş henüz yürürlüğe girmediği için, Anadolu içindeki kiralamalara devam diyelim.

Bandırmaspor, sol bek için Caner Cavlan'ı da transfer etmişti. Süleyman Luş'u da kiralayarak, sol bek rotasyonunu bana göre güçlü kıldılar. Süleyman Luş'u umarım forma giyme garantisiyle birlikte kiralamışızdır. Oraya gitti, Caner Cavlan'ın yedeği oldu dersek, futbolcuyu adım adım kaybetmiş oluruz. Şanlıurfaspor'a kiralık gitmesi zaten 1 yılını yalan etti. Ne kadar oynarsa oynasın, orada dahi tam anlamıyla güvenilmedi. Hocalar değişti, her transfer dönemi 0'dan takımlar kuruldu.

Bir yandan da, Caner Cavlan'ın önünde yer alamayacaksa, bu seviyelerde zaten tutunamayacaktır diyorum. Rekabet de iyidir, o formayı alması lazım. Bandırmaspor, onun oynayabileceği bir takım. Yapıları biraz daha mütevazı diyelim. Hayırlısı olsun, gelişimini ilgiyle takip edeceğim. Geçen sezon alt liglere kiralayıp, iyi iş çıkardığımız futbolcular da oldu, kötü iş çıkardıklarımız da. Bu yönetimin vizyonu ne derece iyi bunu göreceğiz.

6 yorum:

  1. Ya benim anlamadığım solbek ve önlibero arıyoruz bu çocuklar çok mu yeteneksiz ki yedek dahi olamayacak kadar mı istenmiyor takımda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yetmiyorlar demek ki. Yetiyor olsalar, formayı onlar alır.

      Sil
  2. Sol bekimiz yokken takımda tutabilirdik bir yerde şans bulup sonrasında formayı kapabilirdi. Şimdi gittiği takımda ne oynarsa oynasın geri döndüğünde sıfırdan başlayacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu an 2 sol bek var + 1 de yabancı gelecek. Çok zordu.

      Sil
  3. Sezon hazırlıkları öncesi gitmesi avantaj.Genelde transferin son günlerinde kiralık gönderiliyor oyuncular.Yeni takımında sezona hazırlanacak.Umarım bunu avantaja dönüştürür ve tecrübe kazanır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii ki. Takıma uyumu, kendini göstermesi açısından avantaj olacak.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir