3 Ağustos 2021 Salı

Cicaldau dışında tüm transferler listede yerini aldı


Avrupa Ligi ön elemesinde kullanacağımız, yeni futbolcu listemiz bu şekilde. Cicaldau dışında tüm transferler listede yerini aldı. Cicaldau da, bir önceki takımıyla, Konferans Ligi ön elemesinde yer aldığı için eleme sürecinde takımda yerini alamayacak. Saçma bir statü. Biz Avrupa Ligi ön elemesindeyiz ve o eski kulübü de zaten elendi. Herhangi bir karşılaşma durumu yok yani. Transfer dönemindeyiz bir de.

Cicaldau, Oğulcan Çağlayan, Emre Akbaba, Fatih Öztürk, Jimmy Durmaz ve Ozornwafor kadroda yok. Kadroda göremediğiniz gençler, b listesinden dahil oldukları için, neden yok diye isyan etmeyin şimdiden. Yunus Akgün ve Ali Yavuz Kol gibi isimlerin yazılmış olması, altyapı kuralını karşılamış olmaktan dolayı. Atalay Babacan ve Işık Kaan Arslan gibi isimler B listesinden kadroda yerlerini alıyorlar.

St Johnstone, fizikli ve sert bir takım. Yetenek olarak onların önündeyiz. PSV maçları ne kadar felaket geçse de, hazırlık anlamında bakacağız artık. van Aanholt belki hazır değil de, Berkan Kutlu ve Boey bu maçta 11'de yerlerini alacaklardır. Taylan Antalyalı da geri döndü ve Galatasaray da temposunu, sertliğini arttırmış halde. Yetenek olarak da onların önündeyiz. Berkan Kutlu hamlesi gelmemiş, Taylan Antalyalı da geri dönememiş olsa, sorun olabilir diye düşünürdüm.

Muslera
Boey Alpaslan Marcao Taşdemir
Taylan Aytaç Berkan
Yunus Diagne Kerem

Benim düşündüğüm 11 de bu. van Aanholt hazır olmadığından, bu maçta 11'de yerini almaz. Luyindama iyi durumda değil, Alpaslan Öztürk oynayacaktır. Maçtan 24 saat önceye kadar da, 2 yeni isim bildirebiliriz. O ana kadar transfer gelir mi bilmem de, böyle bir imkan var. Orta sahada şu 3'lü ile sertliği ve tempoyu gayet sağlarız. Sağa Yunus Akgün yazma sebebim ise, eğer sakatlığı olmasa, PSV rövanşında da 11 başlayacak olmasıydı. Hatta Işık Kaan Arslan'ın da oynayacağı söyleniyordu. Diagne de görüyoruz ki, şu an Mostafa Mohamed'den daha hazır durumda.

2 yorum:

  1. Umarım uefada mart nisan aylarını görebileceğimiz başarılı bir yolculuğun başlangıcı olur bu maç.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir