7 Ağustos 2021 Cumartesi

Nedir bu yuhalama sevdası?


Taylan Antalyalı / Berkan Kutlu / Aytaç Kara orta sahasını bekliyordum ve bu 3'lünün de iyi iş çıkaracağına inandım. St. Johnstone'yi gözümde büyütmüşüm tabii, fizik olarak çok daha iyi bir rakip bekledim. Fizik tarafında biz daha üstündük bence, 10 kişi kaldığımızda dahi gördük. Bu 3lü maalesef "yaratıcılık" noktasında zayıf kaldı. Gerçi maçın başında kaçan pozisyonlar gol olsa farklı hikaye yazılırdı da, 1-1 bitince anlatılacaklar başka oldu.

Aytaç Kara da aslında maça iyi başladı. 2 net orta kesti ve pozisyon oluştu. PSV maçlarında 6'ya yakın, bu maçta ise 8 / 10 numara gibiydi. Yetmedi maalesef, o pozisyonda pek tutunamadı. Pas hatası da kötü sonuçlara yol açtı diyelim. Ben işin "yuhalama" tarafındayım. Bu adam yeni transfer ve şu beklentiyi doğru ayarlamayı çözemiyoruz. Alternatif olarak geldi, alacağı görev de sınırlı. Farklı anlamlar yüklendiği an sorun oluyor.

O geri pasta, Muslera topu uzaklaştırmış olsa, Aytaç Kara aynı tepkiyi görecek miydi? Ömer Bayram da aynı şeyleri yaşıyor. Sol bek oynamasını ben de eleştiriyorum, artık sol bek değil çünkü. Israr ediliyor ama. Bu ayrı da, her duran topun başında geldiğinde bir tepki. Diagne ve Luyindama, Ömer Bayram'dan gelen ortalara vurdu işte, net pozisyonlar oluştu. Takımda o an kim duran top kullanacak ki? Ömer Bayram'ın suçu ne, neden gereksiz anlamlar yükleniyor.

Aytaç Kara adına da üzüldüm. Maçta ben de kızdım ama geride kaldı, henüz sezonun başı. 3. maçı henüz de, neden futbolcuyu direkt olarak kaybetmeye yoluna girip, vasata alıştık muhabbetleri yapılıyor. Transfer edilirken beklenti belli değil miydi, alacağı süreler, görevi az çok kestirilmedi mi? Çoğunluğu da bu beklenti dahilinde iyi transfer demedi mi? Gereksiz beklentilerden sıyrılalım, alternatif isimleri, kurtarıcı gözüyle görmeyelim.

16 yorum:

  1. Vasata alışmak istemeyen koysun 50m euro euro fazla konuşmasın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle. Canlıyı konuşturalım, sonra yorumlarız :)

      Sil
  2. İşte bu yazılanları anlamıyorlar ya da Terim üzerinden algı yapmak için anlamak istemiyorlar.

    YanıtlaSil
  3. Sosyal medya taraftarları olumsuz yönde etkiliyor.Maalesef her futbolcuya çöp yakıştırması yapılıyor.Futbolcunun da insan olduğu, hata yapabileceği ve performansının herzaman aynı olmayacağını hesaba katmiyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fena hem de. Kitleleri peşlerinden sürüklüyorlar.

      Sil
  4. Burada sorun aytaçta değil 2 orta dışında fizik olarak iyi değilde oyuna giremedi. İlk yarı sonunda oyundan çıkartılması lazımdı ama ısrarla tutulması takıma zarar verdi bu kadar basit, hata kesinlikle musleranın birincisi uzaklaştırabilirdi ikincisi topu tutup çift vuruşa sebep olabilirdi üçüncüsü çalımı yedin penaltı yaptırmayabilirdi. Aytaçın yuhalanması çok yanlış bu arada, muhammedin taraftarın önğne atılması gibi bunlar çok yanlış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mohamed taraftarın önüne atılmadı, zaten herkes taraftarın önünde. Aksine futbolcuyu kamçılamaya çalışıyor hoca. Olmadan oldum havasında çünkü.

      Sil
  5. O kadar yuhalamak istiyorlarsa toplam 10 milyon alıp tribünden maç seyreden Falcao ve Feghouli'yi yuhalasinlar. Sahadaki çocukların suçu yok ki.

    YanıtlaSil
  6. Pas kötüydü ama Muslera'nin tercih hakkı vardı topu kaybetmemek için risk aldı kötü sonuçlandı en kötü tut topu daha mantıklı dizle savuşturmak riskliydi gol + kırmızı kart oldu.

    Derli toplu oynarsak 90 dk iyi süre turu geçmeleri lazım. Kolay gol yiyoruz zor atıyoruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vurmalı orada topa, en kötü penaltıyı yapma.

      Sil
  7. son maça gittim stada. taraftar profili rezil. alayı 20-22 yaşında. twitter'da saçma hesapları takip edip gaza geliyorlar. yeteneği belli görev adamlarına kafayı takıyorlar.

    misal korner atan ömer bayram fotosuna "artık bunu görmek istemiyorum" yazan saçma bi hesabı takip ediyorlar.

    kulüp bunları asla ciddiye almamalı oyuncuları da uyarmalı. hiç takmayın demeli. ergen hepsi demeli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu algı işi felaket zaten. Burada da aynısı. Birini izliyorlar, sonra da onun ağzı ile konuşuyorlar.

      Sil
  8. Bu "yuhalama" işi S.İnan'a bile yapıldı ya. Bizim taraftar neden böyle ben anlayamıyorum. Yıllardır süregelen bir oksimoronluk bu yuhalama işi. Kime ne faydası var anlayabilmiş değilim. Bu saçmalık bizim taraftarın alamet-i farikası olarak yapışacak üstümüze. Gerçekten vazgeçmek lazım bu işten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Etiket sevdası aslında. Etikete öyle alıştılar ki, o algı da bu sonuçlara yol açıyor.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir