20 Ağustos 2021 Cuma

Olmayacağı artık net de, maalesef zorlamaya devam edeceğiz


Olmayacağı artık net de, maalesef zorlamaya devam edeceğiz. Keşke imkan olsa da, şu aralar elden çıkartabilsek. O imkan maalesef bugün olmaz, haliyle de zaman zaman şans bulmaya devam edecek. Bu kadar kolay vazgeçmeyelim, yaz dönemini görelim, toparlayabilir, ismi var desem de, olmuyor cidden. Henüz 20 yaşında, ciddi anlamda A takım tecrübesi dahi tartışılacak Boey'in, Yedlin'in oldukça önünde olduğunu görmek, Yedlin adına söylenebilecek tek şey.

Randers karşısında oynamasını bekliyordum tabii. Rotasyon gerekiyor, hele ki orayı doldurabileceğin bazı alternatiflerin elinde varsa. Yedlin de kağıt üzerinde böyle bir futbolcu. Bu tarz isimleri kazanman, hazır tutman gerekiyor. Randers karşısında elensen dahi Avrupa devam edecek, grup maçları da derken, fikstür olabildiğince yoğun. Emre Akbaba da oynayacak, Emre Kılınç da, bir başkası da. Yedlin neden oynadı muhabbeti değil bu.

Vegan beslenmeyle alakalı mı bilmiyorum. Ayakta kalamıyor, güçsüz çünkü. İlk geldiğinde, savunması ile öne çıkabilir dedim, ayakta kalamadı. Hızlı isim dedik, hücumu zorluyor zorlamasına da, her tercihi hatalı. Boey'i savunma kimliğiyle öne çıkarırken hem orada ayakta, hem de hücumda temposu çok işe yarıyor. Topla doğru yerde Yedlin de buluşuyor ama tercih hataları var. Orta zamanı orta, pas zamanı pas yok.

Sürükleyemiyor da. Tempon var senin, zorla, hızınla ayakta kal bari. Bu da yok derken, sağ taraf çöktü işte. Oysa geçen haftalarda "bek" etkisini ön plana çıkarıyorduk. Bu maçta ise böyle bir şey olmadı. van Aanholt da, Kerem Aktürkoğlu'nun çok fazla geri gelmemesi nedeniyle savunmada zorlandı. Sağdan ise Yedlin'le etkili olamadık ve kanatlarda çökmüş oldun. Boey yine formayı alınca, aradaki fark çok daha net ortaya çıkacak.

17 yorum:

  1. Çok kötu futbolcu. Ne yeteneği ne de oyun zekasi var. Mevcut şartlarda alinmasi lazimdi kimse karşı çıkamazdı ancak şu an göze batması çok normal. İsmail Çokçalış'ın doğru bir bonservisle alinip Yedlin'le anlaşarak sözleşmesinin feshedilmesi gerektiğini düşünüyorum.Böylelikle hem yerli rotasyonu hem de bölge kalitesi artacaktir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O an bonservis veremiyorsun, sağ bek lazım. Yapacak bir şey yoktu.

      Sil
    2. O an lazimdi, gerekliydi de. Orada hemfikiriz. Ama şuan çıkmak gerekiyor.

      Sil
    3. o an da gerekli değildi valla. kalmış ligde 17-18 maç.
      şener ve linnes oynarlardı.

      Sil
    4. O an fırsattı kullandın. Gerekliydi. Çünkü kimse o gün Şener ve Linnes var, idare ederdi demedi. Yedlin kötü çıkınca, onlar vardı oldu. Şener Özbayraklı'yı kim adam yerine koydu :) Bugün konuşması kolay.

      Sil
  2. Adam 3lu de daha iyi diye düşünsem de o kadr hatası var ki hayal kırıklığı demekten başka birsey diyemiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef öyle, yapacak bir şey yok artık.

      Sil
    2. Abi mac yazisinda da söylemistim ilk geldiginde yaptigi bindirmeleri de yapamiyor artik ve eskisinden cok daha ürkek, defalarca acıkta bomboş fırsat geldi ve alip yürüyecegine geriye pas verdi ekran basinda sac bas yolduk, Sabri bile o poziyonlarda kac defa sifira inerdi inanamadim Yedlin'deki bu düsüse.

      Sil
    3. Kendi de diyor zaten bunu.

      Sil
  3. Yedlin geldiğinden en az 5 kat daha kötü vegan beslenmeyle alakası yok çünkü vegan beslenen çok ünlü sporcular nba yıldızları var premier ligde adam yiyen topçular falan vegan, bence premier lig antreman temposundan ülkemizin temposuna uzun süreli maruz kalınca temposunu ve dayanıklılığını büyük ölçüde kaybedince sıradan vasat birisine dönüştü bütün özgüveninide kaybetti. Fizik kondisyonunun geri gelmeyeceğini ve yedlininde düzelmeyeceğini düşünüyorum hatta eminim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vegan işini bilmem, ilk geldiğinde de iyi değildi. Genel olarak düşüşü ben buna bağladım.

      Sil
  4. Falcao gibi emeklilik dönemi için son büyük transferi yapmak için gelmiş bence.isim ile olmuyor işte.Hırs ve hedef spor için olmazsa olmazdır.

    YanıtlaSil
  5. Kiralık filan gönderip daha alt seviyelerde kendini göstermesini bekleyebiliriz bu seviyede çok sırıtıyor. Genç oyuncu Mahmut daha iyi oynar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. MLS diyordum da, orada da bonservisli adam alma dönemi bitmiş sanırım.

      Sil
  6. boey'e tanıdığımız şansı onu arada sırada dinlendirmek için mahmut'a da tanımamız lazım sanırım, yedlin'in bu son halini gördükten sonra...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Görüntü o zaten. Mahmut Keskin şu an Yedlin'in önünde olmalı.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir