1 Ağustos 2021 Pazar

St Johnstone maçının kadrosunda olacaklar mı bakalım


Kalması halinde, katkı alınmalı yönünde düşünüyordum da, PSV rövanşındaki ruh hali hoşuma gitmedi. Maçın devre arasında, Babel ve Diagne'yle birlikte ısındırılıyordu. Belli ki hoca onu 45. dakikada oyuna alacaktı ama öyle bir ruh hali içindeydi ki, hareket dahi etmedi. Haliyle de oyuna alınmadı. Bu noktadan sonra oynatılır mı derseniz, belli olmaz derim. Çünkü bu konudaki düşünce ne bilmez oldum. Çok büyük değişkenler içindeyiz.

Katkı almayacaksak, A takımla da çalıştırmayalım. Katkı almamız gerekiyorsa da, bir şekilde kazanalım. Feghouli'nin içine girdiği ruh halinde eminim ki tek sorumlu o değildir. Kullanıldı, bir süre kesildi, sonra yıldızlaştı, sonra düştü, orta sahaya geçti, yine kenara geldi, sonrasında hiç oynatılmaz oldu diye, yıllar içinde gelişen inişli çıkışlı grafiği oldu. Bugün dahi ne olacağı belli değil. Hazırlık maçlarında beğenmiştim mesela. PSV karşısında ise düşünülmedi.

Her 2 maçta da 11 oynamasını beklerdim. Kadron eksik, orta sahanın yaratıcılığı olabildiğince düşük. Diagne'yi nasıl kullandın, Feghouli de kullanılabilirdi. İlk maç sonradan girdi, 2. maçta ise oyuna girmek istemedi. Transferler gelmeye başladı, bu saatten sonra oynatılmayacaktır. Orta sahada zaten önü tıkandı, sağ kanatta da sanmıyorum ki düşünülsün. O zaman maç kadrosuna da almayalım işte, oynatmayacağımız ismi neden orada tutuyoruz.

Kullanmadığımız gibi, bu isimleri maç kadrosuna alıyoruz ve yedekte olabilecek bazı isimlerin önünü tıkıyoruz. Şu an transferler geldi, artık maç kadrosunda olmazlar diye umuyorum. Feghouli ve Falcao için bu dediğim geçerli. Falcao da 2. maçta hiç kullanılmadı, ısındırmadık bile. Alma kulübeye de, başkaları otursun. Böyle olunca da, gidecekler mi, kalacaklar mı muamması da oluşuyor. St Johnstone maçının kadrosunda olacaklar mı bakalım.

8 yorum:

  1. Kadro dışı bırakamazsın birazcık kalan elden çıkarma şansını kendin yok edersin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bırakmıyorsun, maç kadrosunda yer alıyor ama süre almıyor. Ne değişiyor ki?

      Sil
  2. Falcao ve Feghouli gibi oyuncular bu paraları ancak Çin veya Arap ülkelerinde alırlar.Ailelerinin Çin ve Arap ülkelerinde yasamaya pek sıcak bakacağını düşünmedigimden, İstanbul onlar için bulunmaz nimet.Ellerinde sözleşmeleri de var.Yapacak birsey yok maalesef.Umarım taraftarlar ve yöneticiler bunlardan ders çıkarır ve artık akıllı transfer politikası yürütürler.Türk futbol takımlarını Portekiz, Hollanda ve Belçika takımlarının transfer politikalarını örnek alması gerektiğine inanıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Orada dahi alamazlar artık. Bizde öyle rakamlar alıyorlar ki, o liglerden gelecek teklif çok yüksek olmuyor onlar adına. Haliyle de, o zaman burada kalalım diyorlar.

      Sil
  3. Çok düzensiz bir takımız kadro istikrarı diye bir şey yok asla. Feghouli de haftalarca oynamaz sonra birden bir maçta kurtarıcı diye sahaya atılır öyle geçer bu sezon da

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kadroda kalırsa, o yönde kullanılması yönünde sorun olmaz. Yapacak bir şey yok ki.

      Sil
  4. ikisinden de katkı almak zor. ama kurtulman daha da zor. 1 sezon daha kulübün kasasını boşaltacaklar artık yapacak bişey yok maalesef

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir