20 Eylül 2021 Pazartesi

Bu tabloyu oluşturan, biraz da hocanın kendisi


Fatih Hoca, futbolcuların maç içi yuhalanmalarına tepki göstermiş. Babel, Yedlin ve Ömer Bayram özelinde bunları söylüyor. Oysa Yedlin'i, taraftarların tepki göstermesi sonucunda oyundan alan da kendisi. O değişiklik de, takımın var olan hücumunu tamamen bitirdi. Yedlin felaket oynuyordu, olay sol tarafı da bozmak oldu. Babel ve Ömer Bayram özelinde ise, bu tabloyu oluşturan biraz da hocanın kendisi.

Her fırsatta, bu isimlere dönen ve onları zorlayan kendisi çünkü. Israrla eleştiriyoruz, yetmediklerini herkes görüyor. Babel'le olmuyor işte, neden ısrar? Ömer Bayram artık sol bek değil, bunu bizlere gösteren sendin hocam. Neden Emre Taşdemir gidiyor da, tek sol bek alternatifi Ömer Bayram kalıyor? Dönülüyor bu isimlere bir de, ısrar ediliyor. İyi sonuç vermese de tablo bu ve doğal olarak ıslıklanma oluyor. Dünya'nın her yerinde bu işler böyle.

Maç içinde tepki vermek bence de çok doğru değil. Çünkü oyun devam ediyor, ihtimal var. İhtimalin bittiği noktada ise tepki gösterilir. Her yerde bu olur. Bu seviye başka, formanın ağırlığı var, taraftar en iyisini görmek istiyor. 45'de Morutan'ın çıkmasını istemiyor, Babel ile her maçı tamamlamayı hiç istemiyor. Taraftarın önüne atar gibi bu tarz hamleler yaparsan da, bu işe biraz da sen sebep olmuş oluyorsun.

Yarın da tepki olur yani, sonraki gün de olacak. İşler kötü gitmeye devam ettikçe böyle olur. Yarın gün gelir, tepki hocaya dahi döner. Bu konuyu hocanın düşünmesi ve artık bazı ısrarlardan vazgeçmesi gerekiyor. Tepki gösterilmesi gereken tek isimler de bunlar değil bu arada. Feghouli'si falan eksik kalmış. Gençleşme derken, olmayacak isimlere şans vermeyi bırakmamız lazım. Kaybedelim ama gençlerle kaybedelim. 

8 yorum:

  1. Neye deli oluyorum biliyor musun? Feghouli yay civarında sürekli ince ince birşeyler yapmaya kastırıyor ya, yok daracık yerde iki kişi arasından ara pası, yok ayağın yanıyla ince pas falan. Kardeşim bir kere de terse çek kaleye vur Kerem'in Randers deplasmanında yaptığı gibi. Bak şut olunca çarpıyor birsey oluyor, gol oluyor. Her oyuna girdiğinde bunları zorluyor. Hoca da demiyor anladığım kadarıyla topu geveleme, şut çek diye. Aslında geçen seneden beri bunu tek Feghouli değil takımca çok yapıyoruz (o başta gerçi). Oyunu ceza sahasına yıkıyoruz, sonuçta pozisyon çıkmıyor bu zorlamalar yüzünden.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tekte oynama hastalığı oluştu, tut topu işte. Az sakin kal, kaldır kafayı, aklını kullandın. Kalmadı bunlar.

      Sil
  2. Fatih Terim, Galatasaray'ın efsanesidir eyvallah.
    Ama olmuyor artık. Bu yükü kaldıramıyor. Yorgun çok yorgun. Toparlanacak gibi de görünmüyor.
    Bülent Korkmaz, iki haftada takır takır futbol oynatıyor.
    Fatih Terim hep şikayet ediyor, hemde herkesi.
    Oysa efsane Fatih Terim ne derdi,
    11 KİŞİ ÇIKIYORSAK SIKINTI YOK...
    Ama şimdiki Fatih kızıyor, köpürüyor. Şikayet ediyor, ediyor, ediyor.
    Maç kazanınca ben yaptım, verdiğim taktiği iyi uyguldılr diyorsa takım mağlup olunca seyirci dahil herkes suçlu...

    YanıtlaSil
  3. Taraftarın sabrı taştı mı yuhaliyor. Şimdiden yuhaliyorsa sezonun ilerleyen haftalarında işleri daha zor futbolcuların.

    YanıtlaSil
  4. Maç sonunda Nelsson tribünlere gedib üzr istemiş.
    Adam öz özüne men pis oynasam meni de yuhalayarlar demişdir.
    Bunlar oyunçular üstünde elave bir baskı oluşdurur.
    Bir de "burası böyük klub yaxşı oynamasan tepki geler" deyen tipler var
    Bunların üzünden Galatasaray bu qeder geri gedir.
    Bu taraftar profili üzünden neçe iller Falcaolar falanlar geldiler sömürdüler getdiler neçe neçe hocalar yeyildi oyunçular yeyildi.
    Kiminlese sidik yarışına girildi milyonlar xerclendi.
    Gerçek taraftarlar yeni bir yapılanmaya gedildiyini her şeyin yerine oturması üçün zamana ehtiyacımız olduğunu bilir.
    İn şə Allah qısa vedede başarı geler ve bezileri susar yoxsa bele çox çetin olar
    Allah hocaya sebir versin

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir