15 Ekim 2021 Cuma

Neticede iş yattı, gerçekleşmedi ve Mostafa Mohamed geri döndü


Mostafa Mohamed'in, Bordeaux'a transferini beklerken, herkes bu konuda fikrini beyan etmişti. Benim düşüncem, gitmek isteyen futbolcunun önünde durmamak gerektiğiydi. Beklenti duyduğumuz ama düşüşte olan ve türlü sorunlarını konuştuğumuz bir futbolcuydu. İşin maddi detaylarını bilmiyorum tabii. Rakamları gördükten sonra, transferi tekrar yorumlamak gerekir. Neticede iş yattı, gerçekleşmedi ve Mostafa Mohamed geri döndü. 

Diğer korkum da, gitmek isteyen futbolcu geri döndükten sonra, kendisini ne şekilde oyuna verebilirdi? Bu noktada da beklentim yoktu ama Mostafa Mohamed beni yanılttı. İstekli görünüyor, ailesini dahi İstanbul'a getirdi. O zamandan bu yana da performansı yükseliyor, yeniden göze girmeye başladı. Opsiyonu kullanılmaz noktasından, bir an önce kullanılmalı noktasına geldik diyelim. Haliyle de gerçekleşmeyen bu transfer, hayrımıza gelişti gibi.

Süreç enteresan tabii. Mostafa Mohamed'in Galatasaray'a transferi sürecinde de, türlü bilgi kirliliği ile karşı karşıya kalıyorduk. Nedeni de Mısır'da çıkan haberler. Dakika başı, birbiriyle çelişkili haberler çıkıyordu. Bordeaux'a transferi sürecinde de bunlar konuşuldu. Mısır'daki kulübü ile sorunlar yaşandı diye biliyorken, Burak Elmas'ın açıklamasına göre, bu işten vazgeçen biziz. Tabii bu konuda da tartışılacak noktalar var.

Sonuçta teklif ilk sana geliyor ve sen futbolcuya görüşmesi adına izin veriyorsun. Şartlar orada belli, son dakikada değişiklik olduğunu düşünmüyorum. Hata ettik diye mi düşündüler de, son anda bu işten vazgeçtiler. Futbolcuyu da kaybedebilirsin, dönüşü iyi sonuçlanmayabilir. Neyse ki Fatih Hoca var, bir şekilde kazanabiliyor. Şu an futbolcu da ivmelendi, bu anlamda mutluyum. Yine de, ilk etaptan, sonrasında olabilecekleri hesap etmek gerekiyor.

8 yorum:

  1. Özellikle Misir Milli Takimi ile attigi gollerle cok göz önünde su ara ve bonservisini almadigimiz saniyede satilir kesin yani, umarim cok uzatmadan tapusunu aliriz Mostafa'nin zira hoca istedigi kıvama getirdi gibi. Yeni yapilanan takim ile de ilk defa oynuyor bence bizim bu genc takim da biraz daha oturdugunda mutlaka daha iyi bir Mostafa izleyecegiz yeter ki Halil ve yaninda bir forvet sekline dönelim bu sistem hem Diagne hem de Mostafa'yi yukseltecektir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O da çalışmaya başladı, odağı arttı, ailesini getirdi. Kullanmalıyız :)

      Sil
  2. Topsuz oyunda kendini geliştirirse çok farklı yerlerde olur.Kalması iyi oldu.Henüz genç ve gelişime açık bir oyuncu.

    YanıtlaSil
  3. Bonservisini bir şekilde almalıyız yine de. Diagne iyi giderse devre arası mutlaka talibi çıkar o da gitmek ister. Elimiz boş kalmamaliyiz devre arası golcü bulmak zor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Scout ekibi mutlaka çalışıyordur. İmkan varken kullanılır.

      Sil
  4. Son lig maçı Rize deplasmanında muazzam oynadı, 2 de gol attı. Milli takıma gitti orda da attı attırdı. Böyle bir forveti bulmak kolay değil, her geçen gün yıldızı parlamaya devam ediyor. Gol orucunu da bozdu bundan sonrası gelecektir düşüncesindeyim. Mustafa'nın bonservisini alıp hemen 4-5 senelik bir kontrat yapmak lazım. Henüz 23 yaşında 2 sene göze giren futbol oynasa büyük paralara satılabilir. Asla zarar edeceğimizi falan düşünmüyorum geleceği çok parlak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O yüzden de kendisini değersiz kılmadan, kullanmak lazım. Konyaspor karşısında da iyiydi.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir