18 Kasım 2021 Perşembe

Şu aşamada, sağlığına yeniden kavuşmasını ve futbola dönüşünü kutlayacağız


Olayın şok anını hala unutmam. Olan oldu diyelim, geride bırakacağız. Önce sağlık dedik, çok şükür ki kavuştu. Sonrasında futbola döner mi, dönmez mi buna bakacaktık. Son ameliyatı da başarılı geçti ve hasarlı gözü tam anlamıyla görmeye başladı. Doktorlar da Ocak ayı için ışığı yakmış ve futbola geri dönecek. Tam anlamıyla 1 yıl futbol oynamayacak olacak tabii. Ara dönemlerde, özel gözlüğüyle birlikte idmanlara çıkmış olsa da, birçok eksiği olacak tabii.

Mental eksikliği toparlayacak gibi, morali iyi duruyor. Fatih Hoca da bu dönemde onun için kucaklayıcı oldu ve her an ilgilendi, takımdan hiç ayırmadı. Maç eksikliği mutlaka olacak, bunun da ilacı zaman. İdman ve güç eksikliğini o kadar büyük yaşayacağını düşünmüyorum, özel olarak da, zaman zaman takımla da çalıştı. Yaz dönemine kadar, tam anlamıyla toparlaması için zamanı olacak. Bu zamanı Galatasaray'da mı, yoksa başka bir takımda "kiralık" olarak mı yaşar bilmiyorum.

Galatasaray için yabancı sayısı problem. Omar'ı da dahil edersek, 15 yabancı var. Bir yandan yeni transferler gelecek diyoruz, diğer yandan takımdan hangi isimler gidecek bilmiyoruz. Bunlar da yabancı olacak ve 14'ü ayarlamak zor. Yedlin'in durumu ise tam bir muamma. Ayakta durmaya başladı dedik, takımda kalması beni şaşırtmaz. Omar'ın dönüşü, Yedlin'in gidişine bakar. Yine de, Fatih Hoca'nın Omar'ı sahalara döndüreceğini düşünüyorum.

Omar'ın yüzde 30'u, Yedlin'e bedel. Omar gayet iyi bir bekti ve performansı çok uçmasa da, istikrarlı ilerliyordu. Omar'ın eksikleri olacak ve nasıl döneceğini tam olarak bilemediğimiz için, yorum yapmak da güç. Şu aşamada, sağlığına yeniden kavuşmasını ve futbola dönüşünü kutlayacağız. Doktorlar ışığı yaktıysa, bugün yarın takımla da idmanlara başlar. Yine özel gözlüğü olur, ayarlanır bir şekilde. Şu trajik olayı, bir şekilde atatabildiği için şükretmesi lazım.

4 yorum:

  1. Bence Omar'in ne verecegini netlestirmeden Yedlin kesilmez kadrodan, hoca en iyisini bilir ama ben devre arasinda bu riski almazdim zira Sasha da cok istikrarli degil Yedlin sana saglam bir defansif katki veriyor zaten Omar icin onu da bilmiyoruz belki eskisi gibi oynamasi 6 ay surecek bunun garantisi kesinlikle yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de o yüzden bekleyip göreceğiz dedim. Ben de almam. 1 yıl futbol oynamamış olacak, işin mental durumu falan. Riskli.

      Sil
  2. Sağ bekte garanti bir performans veriyordu geri dönüşünun aynı seviyede olması biraz zor ama elimiz güçlenecek orada

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir