21 Aralık 2021 Salı

Elde kalan Halil Dervişoğlu ve oynatmayı düşünürseniz Babel


Diagne uzun bir süre yok, Mostafa Mohamed de Afrika Uluslar Kupası'na gidiyor. Elde kalan ise Halil Dervişoğlu. Bir de oynatmayı düşünürseniz Babel. Onun da takımdan ayrılacağı ve yabancı hakkı açılacağı söyleniyordu. Belki de bu durumda ister istemez takımda tutulacaktır. Transfer de kolay iş değil. Döviz kuru ortada, maddi açıdan kolay bir süreç değil. İyi bir satış yapılsa üzerine transfer yapmak kolay da, birçok pozisyonu düşünürken de öncelik sırasını kaçırmış durumdayız.

Diagne'nin sakatlığı büyük talihsizlik. Olmadık sakatlıklar bizi bulur ya, bu da öyle. Diagne 1 ay sonra görüşürüz diyor, medyada 3-4 ay okuyorum. Diagne güçlüdür, en kısa zamanda dönecektir. Yine de bu dönüşe kadar geçecek uzun bir zaman olacak ve çok kritik süreçteyiz. Bitiremiyoruz, forvet sorunu var derken, eldeki forvetlerden de olur olduk. Afrika Uluslar Kupası iptal edilse de Mostafa Mohamed takımda kalsa.

Halil Dervişoğlu, 2. forvet oynadığında etkili bir isim. Tek forvet olarak onu kullanmaya devam etmek, bitiricilik sorununu katlamak demek. Babel de orası için opsiyon. Şu anki yaşı ve fiziği gereği de bence en katkılı olabileceği yer orası. Bunu geçen sezonlarda da yazıyorduk. İşin bağlantı tarafını yapabildiği kadar, fizik mücadelede de var. Yine de yetmeyecek, ancak alternatif olabilir. Bir alternatif adına da yüksek maliyeti olduğundan, onu ne denli düşünürüz bilmiyorum.

İşin ucu bir şekilde transfere dayanacak. Zaten konuşuyorduk, şu an iş tüm zorluklara rağmen mecburi. Bahsi geçen forvetler de genellikle kiralık ve daha kısa vadeli çözümler. Bonservis verebilme durumu yok gibi. Mostafa Mohamed'in opsiyonu bugün yarın kullanılır, oraya da bonservis gidecek. Satış henüz yok. Avrupa Ligi'nde ilerleyişi düşünürken, ne denli satışlar yapılır, kimler gider bilmiyorum. Zor bir süreç bizleri bekliyor.

8 yorum:

  1. Oğulcan? Halil'le beraber oynar bence.

    YanıtlaSil
  2. babel varken santrfor derdimiz olmaz. bu adamı sol kanatta harcadık resmen. sol kanatta tam el freni. ama santrfor olarak her topu indirip ayağına aldığında el freni olmayacak. aynı özellik "sayesinde rakip alana yerleştik top aynen geri dönmedi" şeklinde yorumlanacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence olur yine ama en iyi oynayacağı yer kanattan ziyade forvet, ona katılıyorum.

      Sil
  3. Seçenek az olursa daha istikrarlı tercihler yapılır işimize gelebilir belki bu durum

    YanıtlaSil
  4. ne gerek var transfere ya ? lig zaten bitmiş gitmiş. avrupa maçlarına da yetişecek zaten oyuncular. halil, babel, oğulcan oynasınlar işte.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Transfere gerek var, dönüşüm devam etmeli.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir