15 Ocak 2022 Cumartesi

Assunçao sürprizi gelecek diye düşünüyorum


Arda Turan, Luyindama ve Babel maç kadrosunda yoklar. Hafif sakatlıkları oldukları söylense de, geçen hafta kadrodalardı. Arda Turan'ı bilmem de, Luyindama ve Babel'i göndermek istiyorlar. Arda Turan ise geçen hafta fizik durumu ile hiç olumlu mesaj vermemişti. Henüz transfer de yapamadık ve eldeki isimlerle yola devam edeceğiz. Hatayspor maçı kadrosunda stoper alternatifi görünmüyor, tek sorun bu gibi.

Mevcut isimlerle dahi alternatif sahibi, iyi bir kadro var. Torrent'in ilk maçı ve takımı tanıma aşamasında kendisi özelinde büyük eleştiriler yapamayız. Zaman verilmek zorunda, takımı tanıyacak ve hamlelerini zaman içerisinde yapacak. Hatayspor'a karşı büyük değişiklikler yapması da güç. Mutlaka herkesi görmek isteyecektir. Belki aradan Assunçao ve Bartuğ Elmaz gibi sürprizler çıkartabilir. Gençlere ne denli döneceğini merak ediyorum.

Fatih
Boey Alpaslan Marcao Aanholt
Assunçao Berkan Cicaldau
Morutan Halil Kerem

İlk 11 beklentim bu yönde. Assunçao sürprizi gelecek diye düşünüyorum. Pasör 6'nın Torrent'in oyunu adına değeri varken, Assunçao'yu mutlaka görmek isteyecek. Mevcut yapı içerisinde bir de Bartuğ Elmaz bu role uyar, başkası yok. Ne Taylan Antalyalı orada olur, ne de Berkan Kutlu. Emre Kılınç / Morutan sorusuna ise Morutan cevabını verebilirim. Biraz daha yeteneğe yöneleceğiz gibi hücumda. 3 tane hareketli, gerektiğinde sahte 9 gibi oynayabilecek isim. Hücumda organizasyon şu maç için zor da, bireysel yetenekler üst seviyede olmalı.

14 yorum:

  1. (Emre)
    Ben Assuncao yada Bartug'nun oynadigi bir duzende Cicaldau'nun daha cok 10 numara gibi oynayip rakip kaleye yaklasabilecegini dusunuyorum. Golleri ve asistleriyle biraz daha øne cikabilir bøylece.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cicaldau daha 10 numara gibi oynadı da, bu isimleri henüz göremedik. Kasımpaşa maçında göreceğiz artık.

      Sil
  2. Gerekirse PVA veya Boeyi stopere çekebiliriz diye düşünmüş olmalı ama yine de altyapıdan 1 maçlık yedek olabilecek 1 oyuncumuz bile yok muymuş ilginç.. Neyse umarım sıkıntı olmaz da güzel bir başlangıç yapar hoca. Kişilere kızıp Galatasaray'ın başarısızlığını isteyemeyiz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aytaç Kara'yı düşünmüş :) Hatırla, stoperleşebilir derdim.

      Sil
  3. Assuncao'yu en azından bi görmeden vazgeçmeyelim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kasımpaşa maçında görürüz diye düşünüyorum.

      Sil
  4. 4-2-3-1 oynarız umarım.Tek önlibero oynadığımızda hep sorun yaşadık.Fatih hoca yıllardır tek önliberolu sistemde ısrar etti.Elinde Melo veya Souza tarzı 6 numara varsa tek önliberolu sistem sana avantaj kazandırır.Şuanki kadroda tek önlibero ile oynamak büyük risk.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 4-2-3-1 oynadık, bence hücum açısından iş de gördü.

      Sil
  5. takımı torrent mi kuracak ondan emin değiliz maalesef. ne istersek onu oynat derlerse başarılı olamaz adam.

    YanıtlaSil
  6. Şans verilmeli bence mutlaka bilinen bir oyuncu... geliştirilirse ileride para kazanma ihtimalimiz var. Yedekte oturtarak elimize hiçbir şey geçmiyor.

    YanıtlaSil
  7. hatay maçında kullanmadı hoca. galiba o da düşünmeyecek assuncao'yu.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir