29 Ocak 2022 Cumartesi

Bu transfer için tarih yazılmasını istemem


Okan Kocuk'un geri dönmesini çok isterim de, bu transfer için "tarih yazılmasını" istemem. Nedir o tarih derseniz, sezon sonunda geri dönecek futbolcunuz için bugünden olmadık talepleri kabul etmek. Para vermek bunlardan biri, miktarı ne kadar olursa olsun. Giresunspor'a bir şey diyemem, haklarıdır. Hata senin, bedelsiz kiralama üzerinden neden "geri çağırma" hakkı eklemezsin ki. Andone'nin kiralanışını hatırlayın, Brighton'un Ocak ayında geri çağırma hakkı vardı.

Giresunspor bu transferi bir de Burak Elmas'ın Giresun'lu olması üzerinden gerçekleştirdi deniyor. Kolaylık istediler, bence bunu da aldılar. Hadi oynaması için yolladın, o tarafta değilim de, senin elin kolun bağlı. O gün sen kolaylık yaptın, bugün yüzüne bakmıyorlar. Koskoca Galatasaray'sın ama o kadar kötü yönetiliyorsun ki çaren yok. Parayı geçtim, Fatih Öztürk ve Alpaslan Öztürk'ü öneriyoruz, üstüne Oğulcan Çağlayan'ı da istiyorlar.

Kiraladığımız ve sezon sonu geri dönecek futbolcu için 3 futbolcu daha kiralamayı göze alıyoruz. Alpaslan Öztürk gitti diyelim, Luyindama'nın gidişi de ufuktayken bu takımın stoper alternatifi kim olacak merak ettim. Fatih Öztürk'ün gidişine bir şey demem de, Oğulcan Çağlayan'a daha yazın onca bonservis ödemek zorunda kaldın. Şimdi o da gözden çıktı. O zaman bunca tantana nedendi? Tam bir transfer cenderesi.

Okan Kocuk döndü desek, yarın öbür gün Muslera döndüğünde kale yeniden Muslera'nın olmamalı. Okan Kocuk devam etsin artık. Yerli de şart, çok formda ve bazı düzenler artık yıkılmalı. Transfer için orta sahada yabancı isimleri konuşurken, kalecinin yerli olması daha da olmazsa olmaz. Eldekilerle devam edemezsin, Sinan Bolat gelmiş olsa yine muamma. Sezon sonu Okan Kocuk dönecek, Muslera var derken lüks bir tablo oluşacak.

Her yazı sonrası;
Blog'daki tanıtımlara da 1 tık atalım.
Desteklerinizi bu anlamda bekliyorum :)

11 yorum:

  1. kesinlikle giresun'da sezonu bitirmeli. havayı bozmaya gerek yok. ancak sonra dönmeli kaleyi teslim almalı malum yabancı sınırı.
    ama biz burki gibi vasat birine kaleyi vereceğiz inanılmaz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu ortamda devam etsin artık, sezon sonunda çok daha güçlü şekilde geri döner.

      Sil
  2. Geri gelince yediği ilk hatalı golde "Büyük takım futbolcusu değil" "çöp" ilan edilecek sene sonuna kadar dursun zararımız katlanmasın en azından.

    YanıtlaSil
  3. Yok muymuş Litvanyada Estonyada uygun fiyatlı bir kaleci anlamıyorum, yabancı olsun Musleranın alternatifi ama maliyetli bir isme de gitmeyelim. Gedson gelmeden zaten hiç bir transfer görüşmemesi yapmamak gerekir bence, Giresunsporla filan kaybedecek vakit yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Inaki Pena var işte :)

      Sil
    2. Burkiden daha mantıklı bir tercih, ileride bonservisi de alınabilir ki Okan ve Batuhan ile birlikte oynayabilir. Geriye Babel ve Feghouli'nin sözleşme fesihleri ile Gomis, Gedson ve Cheikh Niasse transferleri kalıyor. Bence gençleşme ve maliyet düşürme hamlesine sonuna kadar devam etmeliyiz, kiralık oyuncularımız da oynayabileceklerini bilerek dönmek için istekli olmalılar.

      Sil
    3. Bonservis işi zor bence. Artık yerliye dönmek zorundayız. İlk 11'de yerli ağırlığı her geçen zaman daha da artacak.

      Sil
  4. Bu arada Sinan Bolat tecrübeli yaş olmuş 33-34 ama hiç güvenilir bir kaleci olamadı garip goller yer garip toplar çıkarır fm cm tabiriyle farklılık 15-20 arası:) yaşlanınca oturur dedik olmadı.

    Çipe' yı hiç oynamayıp Fatih 'le çıkacaktık maçlara nispeten iyi olurdu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fatih le çıkılan maclarida gördük zamanında. Trabzon maçını da gördük. Nispeten diyebilecek durumda değiliz artık.

      Sil
    2. Kaleci transferi iyidir diyorum, gerekliydi.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir