29 Ocak 2022 Cumartesi

Hazırlık maçı da olsa, Tuzlaspor'dan 6 gol yemek rezalettir


Yayın olmadığı için rezaleti izleyemedik. Hazırlık maçı da olsa, Tuzlaspor'dan 6 gol yemek rezalettir. Torrent'in 4. maçı ve 4 mağlubiyet. Elbette kredisi olacaktı, belli bir zaman tanıyacaktık. Benim adıma bu zaman da Milli Takım arası dönüşündeki Alanyaspor maçına kadardı. Hatayspor karşısına 3 idmanla çıkmıştı, takımı tanımaması mazeretti. Yine de o maç özelinde bazı dokunuşları beni umutlandırdı. Kasımpaşa maçı büyük fiyaskoydu, deneme yanılmalar var dedik. Trabzonspor karşısında doğru oyundu ama neticede sonuç alınamadı. 3 maçta 4 kez öne geçildi ve kaybedildi.

Fatih Hoca ile yolların ayrılmasında değilim, bu yaşanacaktı. Sonrasına takıldım. O gün yazdığımı hatırlayın, Galatasaray'ın direkt olarak saha içi sonucu alması ve gemiyi karaya yanaştırması lazımdı. Bunu da camia ve lig dinamiklerini bilen bir teknik adamla başarabilirdi. Okan Buruk'la hadi geçmiş kaynaklı sorunlarınız var. Bülent Korkmaz'la bu süreç geçilebilirdi, düşünmediler bile. Torrent ile alakalı hayaller neydi bilmiyorum da, bile bile lades denilmiş gibi görünüyor.

Alanyaspor maçına da bakacağız ama çok fazla umutlu değilim. Orada da kötü sonuç alınması halde, çok kısa bir zaman içinde yeni teknik direktörü konuşmaya başlayacağız ve o gün ister istemez Bülent Korkmaz'a gideceksiniz. Diğer yanda da Luis Campos ile anlaşıldı. O da günü kurtarmanın farkında olduğundan asıl hamlelerini yeni sezon için düşünüyordur. Torrent belki iyi bir teknik adam da olabilir ama olabilecek en alakasız zamanda takımın başına geldi.

Tuzlaspor maçında da bol bol denemiş. Taylan Antalyalı, Aytaç Kara ve Omar gibi isimleri stoperde denemiş, Bartuğ Elmaz'ı sağ beke çekmiş. Ne oynadık, ne oldu bitti çok merak ediyorum. Bir yandan transfer de şart, eksikler belli. Hala o konuda adım atılmamış olması da (bugün atılacak olsa bile) büyük hayal kırıklığı. Transfer ne zaman açıldı, biz ne zaman hareketlenmeye başladık? Avrupa potasında olabilecektik, şu an düşme korkusu yaşıyoruz.

13 yorum:

  1. Bu sezon için hiçbir beklentim kalmadı. UEFAda bişeyler yaparız diyordum ama Fatih hoca sonrası bence orası da ilk turda gidecek. Her maç sonrası aşırı keyfim kaçıyor ama Galatasarayı takip etmeyi, maçları izlemeyi de bırakamıyorum seviyoruz bu takımı napalım.. Nasıl olur bilmiyorum ama keşke bir çıkış yakalasak da mayısa kadar şu eziyet sürmese

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu sezon için maalesef ligde kalmak beklenti oldu :(

      Sil
  2. Çeşitli denemeler sebebiyle böyle bir sonuç alınmış. Hazırlık maçı bu sonuçta mağlup olmak ya da çok gol yemek problem değil bence. Takım oyununun oturup yerleşmesi gerek. Hiçbir anlamı olmayan bir maç için ortalığı birbirine katmaya gerek yok bence

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemeler yapıldı da, bazı uçuk hareketleri şu gün hiç kaldırmaz.

      Sil
    2. Resmi maçlarda denemez umarım torrent bunları. Haklısın o konuda

      Sil
  3. Öncelikle özel hayatımdaki bazı durumlar nedeniyle eskisi kadar ziyaret edip yorum yapamadım, özledim buraları. :)
    Galatasaray hakkındaki yorumuma gelecek olursak... Takım kötü değil, ancak eksik bir planlamaya sahip. Ancak bu eksiklik öyle böyle değil. Ne sol bek, ne 6, ne 8, ne sağ açık, ne forvet ... Hiçbiri güven vermiyor. En azından bir 6, bir 8, bir de Gomis alınırsa en azından ligde kalma şansımız artar diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özel hayatındaki durumları umarım aştın, bekleniyorsun daima :)

      Bence de eksik ve o eksikler de hayati konumdaydı. Bunu görmüş olduk.

      Sil
  4. Yenen 2 golde Omar'ın kademe hatası varmıs ve lisansinin cikacagi soyleniyor bence buyuk risk aliyoruz yine.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1 yildir futbol oynamayan oyuncuya yabanci kadrosunu vereceksen Yedlin'i neden gönderdin derler adama.

      Sil
    2. Son haberler Tuzla macindan sonra Torrent fikrini degistirmis seklinde Omar listeye eklenmeyecekmis. Sonucta Gedson, Gomis ve 6 numara (Pulgar olur umarim) Uefa'ya eklenirse en az 1 tur geceriz gibi. Gomis sart Mustafa Afrika kupasinda da batirdi.

      Sil
    3. Bakalım ne olacak. İsimlere bakalım da, sonrasını konuşuruz.

      Sil
  5. Torrent konusunda çok kötümser bakmıyorum.Denemeler yapması normal.Sonuçta oyuncuları idmanda görmek ile maçta görmek çok farklı. Yeni transferler ile oynanan oyunu ve alınan skorları değerlendirmek daha doğru olur düşüncesindeyim. Hocanın çift idman yaptırması bile bu takımın geçmişte nasıl çalıştığını ve eksikleri gördüğünü gösteriyor.Zaten genelde maçların 2.yarılarında çok kötü bir Galatasaray vardı. İlk yarı önde olduğumuz derbileri hep 2.yarıda kaybettik.Bunu sadece tecrübeye bağlamak doğru değil.Takımın kondisyon sıkıntısı olduğu açıkça belli oluyor.Umarım bu arada bunu kapatabiliriz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normal de, şu süreç köklü hareketleri kaldırmaz nitelikte.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir