19 Ocak 2022 Çarşamba

Riera'nın Galatasaray'dan neden ayrıldığını anlamamıştım da


Riera'nın Galatasaray'dan neden ayrıldığını anlamamıştım da. Pro lisans sahibi, bu işe ciddi kafa yoran ve bir yerlere gelmeye çalışan antrenörlerden. Galatasaray'ın yardımcı antrenör kalitesi bu sezon 0'dı da, geçen sezon yine belli bir seviyesi vardı. Riera da beklenti duyduğumuz, iyi iş çıkardığını düşündüğümüz isimlerdendi. Bu sezona girerken, Riera'nın Galatasaray'dan kendi isteğiyle ayrıldığı söylenmişti. Kendi isteğiyle ayrılmış olsa, 6 ay sonrasında neden geri dönmek istesin. 

Ne yaşandı, ne bitti bilmiyorum tabii. Galatasaray'a geri dönerken de Fatih Hoca ile görüşüp, izin alarak geldi. Gelebilecek en iyi yardımcı antrenörlerden. Torrent de bir İspanyol, yine Riera'nın bir dönem Manchester City stajı olmuştu, pro lisans sahibi, Galatasaray'ı ve ülke şartlarını iyi biliyor. Torrent'e en doğru şekilde yardımcı olacaktır. İlla yerli bir antrenöre gerek yok. Riera gibi bir isim eldeyken ondan yararlanmak gerekiyor.

Torrent gelmeseydi de yararlanmak lazımdı. Söylediğim gibi, geçen sezonki varlığını değerli buluyordum. Devam etmesini de isterdim. Ümit Davala / Levent Şahin gibi isimler ayrılmışken ona düşen sorumluluk artacaktı. En azından bu işi Selçuk İnan / Necati Ateş ikilisinden iyi yapacaktı. Fatih Hoca da aslolan Galatasaray söyleminin altını o kadar güzel çiziyor ki. Kendisi ayrılmış olabilir ama Riera için "teklifi kabul etmelisin" diyor.

4 yorum:

  1. Gerçekten tuhaf.6 ay önce gidip şimdi tekrar gelmesi.Gelmesi iyi oldu.Hem İspanyol hem de ülkeyi çok iyi biliyor.Ümit Davala ve levent Şahin takım çalıştırmak için ayrıldılar diye düşünmüştüm. Biri yorumcu oldu diğeri bosta.Onların ayrılması da tuhaf oldu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de iyi oldu, Torrent'in yanına ideal isim. Aranan tüm özellikler var.

      Sil
  2. Ekip Türkiye standartlarına göre gayet kaliteli oldu. Umarım takımı geliştirebilirler. Şu an görünen o ki eldeki takımın ve oyunun gelişmesi en büyük kurtuluş recetemiz. Teknik heyete çok büyük görev düşüyor artık.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir