12 Şubat 2022 Cumartesi

Gomis'in bir an önce devreye girmesi gerekiyor


Gomis'in bir an önce devreye girmesi gerekiyor. Teknik, taktik gibi konulardan umudu kestim. Bizi bu süreçten yetenekli ve lider oyuncular çıkartacaktır. Gomis ve Pulgar transferlerini bu yüzden önemsiyordum. Pulgar çok yetenekli bir 6 numara ve direkt olarak eksikliği kapatacak, etrafını da yükseltecek. Gomis ise net bitirici ve lider. Sadece saha içi değil, dışında da varlığı önemli. İstanbul'a ayak basar basmaz tüm takımı yedeğe çıkarması, birlik beraberlik tarafında hareket etmeye çalışması değerli.

Eldeki tecrübeli isimlerden istediğimizi alamadığımız için bu süreç oluştu. Muslera ve Arda Turan bu anlamda kayıp. Hele ki Arda Turan, geçmiş kariyerinin peşine düşmüş. Feghouli ve Babel gibi isimleri ise saymıyorum bile. Henüz bu sezon takıma katılmış olan van Aanholt daha isyan eder halde. Marcao sürecini hatırlayın, o sıralarda futbolcunun yanında kalan tek isimdi. Gomis işini eleştirenler oldu da, fırsat doğduğunda tek çıkar yol buydu.

Saha içi detayı da mühim. Bitiricilik senin en büyük sorunundu ve o işi çözecek forvet. Gerçi Alanyaspor maçında hücum o kadar sorunluydu ki, Gomis'i nasıl besleyeceğiz sorusu da sorulacak. Gomis'i bu saatten sonra koşturamaz ve gezdiremezsin. Gomis, rakip ceza sahası çevresinde seni tutacak, bulduğu pozisyonları gol yapacak. Bu iş için de mümkün olduğu kadar diri kalmalı. Yaşı malum, olabildiğince ekonomik kullanmak zorundayız.

Tam olarak hazır olmadığı için Alanyaspor maçının kadrosunda yoktu. Kayserispor karşısında da yedek olabileceği söyleniyor. Bir an önce 11'de başlayacak kıvama gelmeli, zaman geçiyor ve kaybedilecek maç kalmadı artık. Kayserispor maçı da direkt olarak hedef. Neyse ki Mostafa Mohamed döndü diyeceğim ama onun da Afrika Uluslar Kupası'ndaki hali iyi değildi. Gomis'in kulübede de olsa varlığı önemli, senin için koz olacak. Mostafa Mohamed de umarım Gomis'den bir şeyler öğrenir ve bu rekabet ortamı onu biraz toparlar.

Desteklerinizi bekliyorum.
Destek olmak için de;
Sayfadaki tanıtımlara 1-2 tık atmanız gerekecek :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir