1 Nisan 2022 Cuma

Bitirebildiğimiz en iyi yerde ligi bitirmeliyiz


Odaklanılması gereken bir "lig" var. İşler bitmiş havasına girsek de, bitirebildiğimiz en iyi yerde ligi bitirmeliyiz. Küme düşme ihtimalini bu saatten sonra konuşmayız ama orada dahi üst üste 2-3 netice gelse, bir anda ton değişebilir. Orada da sanırım Nisan ayı fikstürü insanları rahatlatıyor. Karagümrük, Yeni Malatyaspor ve Altay maçlarına rahat bakıyoruz gibi. Zaten bu 3 maçı kazandıktan sonra, o ihtimali konuşmayacaksın.

Odaklanmak da zor. Hedef kalmadı çünkü. Avrupa da bitti derken, herkes bitse de gitsek modunda. Yine de üst sıralara tırmanma hedefi olmalı. Nisan ayı fikstürü de tırmanmak için gayet uygun. Kazanılacak maçlar var. Fenerbahçe de deplasmanı da hedeftir. Torrent dönemi büyük maçları iyi geçiriyoruz. Bu tarz maçlara hazırlığı iyi yapıyor çünkü. Sıkıntı odak sorunu yaşadığımız maçlarda. Fenerbahçe deplasmanından daha umutluyum mesela. Futbolcu da hedef görecek.

Karagümrük maçına dönersek, nur topu gibi sağ bek sorunumuz var. Sağ beksizlik de bizi zorlayan etmenlerden. Omar toparlandı dedik, o da yok. Boey ise zaten sezonun genelinde sakattı. Sakatlıklarını geçtim, covid süreçleri de bitmek bilmiyor. Gaziantep FK karşısında Semih Kaya sağ bekti. Bu maçta ise Ömer Bayram'ın oynayacağı söyleniyor. Büyük hata olacak tabii ki. Işık Kaan Arslan iyileşti işte, koy oynasın.

Aradan da sanki çok uzun zaman geçti. 15 gün değil de, 2 aylık bir ara verilmiş gibi. Gaziantep FK maçını hatırlamıyorum bile. O sürede mali genel kurul, ibra oylaması, seçim kararı, yeni başkan adayları derken, bambaşka sulara yöneldik. Aslında taraftarın da odağı lig değil, seçim. En azından benim için öyle. Bu sezon bir an önce bitsin de, önümüze bakalım diyorum. Seçimin olabilecek en erken tarihte gerçekleşecek olması da güzel oldu.

2 yorum:

  1. Hakikaten umarım Kaan oynar, Semih'i severim sayarım gayet ama son maç kötü takımın açık ara en kötüsüydü bence. Puan kaybetmemize alıştım da hoca Volkan Demirel'e puan kaybetmek çok başka boyutta kahreder beni. PVA'nin defansif defolari malum, hele ki skoru bulamazsak PVA yürüye yürüye geri dönerken Emre Mor başımıza iş açabilir.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir