26 Nisan 2022 Salı

Söylemler öyle noktada ki, Eşref Hamamcıoğlu'na oturduğu yerden oy kazandırıyor


Seçimlerde desteklediğim bir taraf yok. O konuda ağzım yandığı için artık yorum yapmam. Tek diyeceğim, kazananın Galatasaray olması. Metin Öztürk'le alakalı takıldığım nokta ise "iletişim". Bu sorunu sürekli yazıyorum ve başkan seçilmesi halinde de yazmaya devam edeceğiz gibi. Özellikle Nuri Şahin ve Torrent konularında bir dediğini, diğer dediği tutmuyor. Açıklamalar, çıkışlar yanlış. Sonra toparlamaya çalışıyor ama nafile.

En olmadık noktada da inceldiği yerden kopsun diyor. Önce Nuri Şahin'i çok beğendiklerini ve sezon sonunda görüşecekleri hocalardan biri olduğunu söyledi. Sonrasında döndü, Nuri Şahin'in Antalyaspor'un sözleşmeli antrenörü olduğunu ve 3 yıl içinde Milli Takım'da göreceklerini söyledi. Tabii ilk söylemin ardından, bu söylediği anlam ifade etmedi. Antalyaspor bana göre haklı bir çıkış yaptı, Metin Öztürk devamında ateşi daha da harladı. Başkan olmadan, bir camiayı karşısına almış oldu.

Antalyaspor'un o söyledikleri de Galatasaray'ı değil, Metin Öztürk'ü bağlar. Ben veya herhangi bir taraftar da üzerine alınmamalı. Şimdi ne oldu dersek, Metin Öztürk bir anda yine çark ediyor, Nuri Şahin'in menajer şişirmesi bir teknik adam olduğunu, Galatasaray'ın teknik direktör yetiştirme yurdu olmadığını söylüyor. Torrent konusundaki yorumları da bundan farksız. Çalışırız diyor, çalışmayız diyor, ikna olmalıyız diyor. İşin içine altyapıyı karıştırıyor.

Bu söylemler öyle noktada ki, Eşref Hamamcıoğlu'na oturduğu yerden oy kazandırıyor. Oysa Metin Öztürk ısrarla başarıyı vaat ediyordu ve taraftar, üyeler bunu istiyordu. Eşref Hamamcıoğlu konusunda ise maddi sorun yaşar mıyız, küçülür müyüz, yabancı teknik adamlarla nereye savruluruz sorunsalı var. Bu ona eksi yazacakken, Metin Öztürk sayesinde artıya dönüşüyor. Sen başarını vaat et, Okan Buruk ise çalışacağın isim anlaştım de, Torrent'le yolları ayır. Diğer camiaları da karşına alma.

12 yorum:

  1. Bomboş, popülist söylemleri olan bir adam. Geçen seçim de Hakan Çalhanoğlu'yla anlaştığını ima etmişti. Böyle adamlar geleceğimiz adına çok tehlikeli.

    YanıtlaSil
  2. fark etmez hocam B.Elmas'ı başımıza bela eden "atkılılar" Metin Öztürk'e oy verecekler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O belli olmaz. Metin Öztürk, söylemleri ile kendisini aşağı çekiyor.

      Sil
  3. al birini vur ötekine. galatasaray kimlere kaldı ya yazık vallahi, artık aday olan da yok.

    YanıtlaSil
  4. camiaya ve taraftara ders olur mu? hiç sanmam. öyle her canını sıkan durumda ibrasızlık ve yeni seçim olsun yeni başkan gelsin denmez.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burak Elmas ibra olmamayı hak etti maalesef..

      Sil
    2. dursun özbek de hak etmedi ama edildi. mevzu o da değil. ibra edilmedikçe "camia gereken mesajı verdi, daha iyisini seçelim" olmuyor. tam tersi "ne uğraşacağım bunlarla" diye herkes kaçıyor seviye daha çok düşüyor.

      Sil
    3. Lise ağırlığı işte. Eşref Hamamcıoğlu başkan olsun, o da ibra edilir.

      Sil
  5. Seneye Mart ayında bir ibrasızlik daha geliyor şimdiden sinyallerini vermeye başladı.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir