28 Mayıs 2022 Cumartesi

Jackson Muleka & Galatasaray, Kasımpaşa'nın elinde opsiyon olmaması sevindirici


Muleka'nın satın alma opsiyonu olsa, Kasımpaşa eminim ki bu futbolcuyu en iyi şekilde pazarlardı. Özellikle de Galatasaray tarafına. Diagne ve Eren Derdiyok gibi transferlerimiz var. Bu futbolcular adına, büyük bonservisler ödemiştik. Muleka şu an Kasımpaşa'nın sözleşmeli futbolcusu olsa da, bu futbolcularla asla bir tutmam. Bambaşka bir yetenek bu çocuk. Henüz 22 yaşında ve ligin 2. yarısına damga vurdu.

14 maçta 12 gol, 5 asisti var. Umut Bozok belki gol kralı da, Muleka'nın çıkışı sonrası, elinizdeki gol kralını yedek bırakmak zorunda kalabiliyorsunuz. Çok hareketli, hızlı, bitiriciliği üst seviye, çok teknik bir futbolcu. Ligin Mane'si diyeceğim de, bu adam 9 numara gibi oynuyor. Yine de kanat orjinli. Hem gençleşmeden ödün vermeyip, hem de takıma kalite katmak adına, transferini ciddi anlamda düşünmeliyiz.

Standart Liege mutlaka bir maliyet çıkaracak da, ben şartları zorlardım. Bu transfer adına kullanılabilecek, Luyindama gibi isimler de var. Takas anlaşması da eklenebilir. Birçok ismin satışı ve oradan doğacak bir gelir bekleniyor. O gelirle de, Muleka gibi, kendisini bu ligde kanıtlamış potansiyeller transfer edilebilir. Kasımpaşa'nın elinde satın alma opsiyonu olmamasına bu yönde sevindim.

Opsiyon olsa da, Diagne'yle bir tutmazdım yine de. Hücum adına joker ve geleceği var çünkü. Kanatlara kaydırırsın, direkt forvet oynatır ya da 2. forvet yaparsın. Hızı ve hareketliliğiyle etki eder, zaten net bitirici. Açık alanda da, dar alanda da var olabilecek bir hücumcu. Kasımpaşa da çok ciddi bir çıkış yakalamıştı. Muleka'nın bu çıkışta etkisi çok büyük. Transferiyle alakalı hareket bekliyorum. Galatasaray belki de forvet rotasyonunu bütünüyle değiştirecek.

6 yorum:

  1. Mohammed zaten haber yollamis gitmek istiyor, Mohammed'i 8 10 arasi bir rakama satip 4 5 milyon civarina alinabilir ama o parayi orays harcarlar mi bilemiyorum zira bu rakamlar bile buyyk rakamlar artik bizim icin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gitmek istiyorsa, bonservis bedeli belli. Bunu getirip ayrılabilir.

      Sil
  2. Mohammed giderse alınabilir. Genç ve dinamik bir oyuncu.Bizde iş yapar.

    YanıtlaSil
  3. Kerem giderse onun yerini dolduracak oyuncu da olabilir.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir