8 Haziran 2022 Çarşamba

Ayhan Akman da son 1 ayın, en gururlu babası olabilir


Hamza Akman'ın ardından, Efe Akman da kendi yaş grubunda şampiyonluk yaşadı. Galatasaray altyapısı, U16'da da şampiyonluk gördü. Efe Akman için de çok büyük bir yetenek deniliyor. Aile nasıl bir aile bilmiyorum. İnanılmaz bir gen bu. Ayhan Akman, efsane bir futbolcuydu. Hamza Akman'ı izledik, gümbür gümbür gelecek, yeter ki şans bulsun. Altta Efe Akman var, o da ışığı yaktı. Gene girersek, Ali Akman gibi de bir gerçek var.

Efe Akman'ın, Hamza Akman'dan da daha yetenekli olduğu söyleniyordu. Harika bir top tekniğine sahip, şu yaşta böyle bir oyun aklı inanılmaz. Hamza Akman için bu denli heyecanlanıyorken, Efe Akman bence daha fazlasını vaat ediyor. Henüz 16 yaşında da, A takıma yükselmesi çok uzun sürmeyecek gibi. Yine aynı noktaya geleceğiz. Yerli noktasında, ilgimizi büyük oranda altyapıya çevirmeli ve rotasyonu mümkün oldukça oradan oluşturmalı.

11 için, yetenekli yerliler alınır da, en azından alternatif tarafında altyapıya dönelim. Oynayabilecek çocuklar var yani. Bu çocuklar şans buldukça, burada büyüdükçe elde tutabileceğimiz ve kaçmayacaklar. Kaçana bir şey diyemiyorum, önünü görmek istiyor. Şans bulamıyorlar çünkü. Bunu kırıp atmak lazım. Sonrasında ekonominin ne denli iyiye yöneldiğini göreceğiz. Para harcamayı kesip, ürettiğin isimleri değerlendireceksin.

Ayhan Akman da son 1 ayın, en gururlu babası olabilir. Hamza Akman şampiyon oldu ve tüm Galatasaraylılar bu çocuğu konuşuyor. Sonra Efe Akman'ın şampiyonluğu geldi, bir an ilgi bu çocuğa da kaydı. Ali Akman zaten iyi gidiyor, kuzenleri adına müthiş bir örnek. Ayhan Akman da Galatasaray için önemli bir isimdi. Hala da öyle. Müthiş bir gen, herkes yetenekli ve gelecek vaat ediyor. Babalarını da geçecek potansiyele sahipler.

6 yorum:

  1. abi bizim gen de aslında müthişti ama imkanımız olmadı :)

    YanıtlaSil
  2. Milan'da Maldini ailesi gibi bizde de Akman ailesi var :) Umarım abi kardeş ileride Galatasaray 'da büyük işler yaparlar.

    YanıtlaSil
  3. GS TV açık kanaldayken Ayhan'in ailesi ile röportaj yapılmıştı orda da sarı kırmızı forma vardı üstlerinde küçücük çocuklardı ikisi de o zamanlar. Yayında ezik fener diye bağırmıştı birisi hatta :)
    Takımda ciddi şans bulup ikisi de oynasa müthiş hikaye olur. İki kardeş aynı takimda harika işler yapıyor diye.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yetenekli çocuklar. Bu potansiyeli kullanmak lazım.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir