1 Haziran 2022 Çarşamba

Ben bu takımdan razıyım


Anadolu Efes'i 71 sayıda tutmuşken, bu maçı kazanabilmek gerekiyor. O fırsat ele geçmişti. Maalesef kırılma anlarında "rakibi kıracak" imkanı bulmuşken, kırılan biz olduk. Son periyotta, farkı 4'e 5'e taşıyacak imkanlar vardı. Boş turnikelerin kaçması, basit top kayıpları var. Bunların geri dönüşü de 3'lük olarak potamızdaydı. Orada farkı açamadık, dönüşünde o 4 - 5 farkı biz yedik. Son dakikaya girerken, Melo'nun kullandığı zor 3'lük girse başka bir şey olabilir de, zor atışlar deniyoruz.

Dee Bost - Canaan - Melo üçgeninde en az 40 - 45 sayıyı bulmak lazım. Bu 3'lünün hücum istikrarı son 2 maçta düştü. Canaan hiç işin içine giremedi, savunmada da maalesef Bryant karşısında kısa kalması sorun oldu. Melo da son 2 maçtır felaket ve tercihleri doğru değil. Dee Bost da doğal olarak kontrol altında ama elinden geleni yapıyor. Bana sorarsanız, Anadolu Efes adına farkı, Dunston'un denkleme girmesi oluşturdu.

Uzun tarafında eziliyoruz. Dunston'un atletizmiyle baş etmek zor. Ndour yerine Kravish ile her şekilde oynarım da, Kravish de ancak Pleiss'in arkasında durmak adına iş görebiliyor. Dunston'un atletizmi bizi zorladı. Bryant da, Micic ve Larkin'in durdurulduğu anlarda hep sahnede. Galatasaray'ın ritim yakalamaması adına iyi önlem aldılar ve şut performansını gösteremiyoruz. Ritim bize, temponun yavaşlaması Anadolu Efes'e yarıyor.

Micic de son periyotta sahnedeydi ve durdurulamadı. Çok büyük oyuncu. Göksenin Köksal eleştiriliyor mesela, ben buna katılmıyorum. Micic'i bu seride durdurabileceği kadar durdurdu. Hücumda zaten beklentim yok. Pistolis göreve geldiğinden bu yana da, Göksenin Köksal'a doğru bir rol verdi. Kadro kalitesi arasında fark var, buna da yapacak bir şey yok. Elimizden geleni yapıyoruz. Ben bu takımdan razıyım.

4 yorum:

  1. Micic'in son saniyelerde uzun mesafeden attığı üçlük işi değiştirdi. Kadro kalitemiz kötü değil ama Efes seviyesinin çok altında buna rağmen iyi mücadele ediyoruz. Hocayı tebrik etmek lazım özellikle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büyük oyuncu. Bu kadar durdurmak dahi büyük işti.

      Sil
  2. Burak destek verirsen Galatasaray Nef için bir yazı kaleme al yerli transferinde yine geç kaldık ve Mahir Ağva Yunus Sonsirma Muhaymin alınacak 5 yerli gitti Rıdvan Okben Canberk Eray Ege. Bursa Telekom Antep Bahçeşehir kaliteli yerlileri kaptı. Erden Timur hedef Ş.Liginde final diyor henüz 1 tane kaliteli yerli alınmadı. Barış Nane Turgay Zeytingöz Kerem Tunçeri 'ye ulaşılamıyor. Mazeret hazır seçimler ertelendi. Son bir haftada 1-2 kritik hamle yapmazsak yabancıların eline bakacağız. Eldeki yabancılar gitti Bost 'ta henüz resmi imzayı yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O işi bilenler yazıyor zaten. Ben bildiğim kadarıyla bu konuya sık sık değindim.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir